Szexi Csajok Zászlófüzéren Legénybúcsúra - 6 m
Szexi Csajok Zászlófüzéren Legénybúcsúra - 6 m

Szexi Csajok Zászlófüzéren Legénybúcsúra - 6 m

Raktáron!

1 290.- Ft

Micsoda idomok! Ez a zászlófüzér a legénybúcsúk egyik legmenőbb kelléke lehet. Egy legénybúcsú parti tökéletes kiegészítője.

Na de Uraim! Hát hol jár a szemük? Nos, minden férfi életében eljön az az egy nap, amikor büntetlenül ott vizsgálódik, oda néz, ahol és ahová csak kedve tartja, és ez az alkalom nem más, mint a legénybúcsú! Egy hatalmas parti a legjobb barátokkal, sógorokkal, testvérekkel; az utolsó áldozás a szabadság oltárán.

Persze ha a sógik is jelen vannak, nem árt vigyázni, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy az esküvőt megelőző tivornya során ők is engedékenyebbek.

Na de hol tarthatnánk meg egy ilyen partit?

Az örök kedvenc: Siófok

Bizony, a Balaton egyik legismertebb települése egyben a magyar tenger bulifővárosa is, ahol a party sétányon végig robogva nem egy legénybúcsúba ütközhetünk bele. Nem valami egyedi megoldás, de meg kell hagyni, általában jól szokott elsülni.

A pesti bulinegyed

Nos, igen, a fővárosi kocsmanegyedben sem tudsz úgy végigmenni, hogy ne találkoznál néhány hasonló jellegű társasággal. Különlegessége, hogy míg az Aranyparton többnyire magyarok, Budapesten inkább külföldiek, zömmel britek ünneplik meg a házasság előtti utolsó napokat.

Távol a világtól

Ma Magyarországon már tömérdek olyan villa áll a rendelkezésetekre, ahol minden van, amire egy házasságra készülő férfi és csapata csak vágyhat. Medence, jakuzzi, bárpult, csocsó és billiárd, meg amit csak el tudsz képzelni. Ez a legénybúcsú egyik legelegánsabb helyszíne, viszont baj lehet, ha a csajozni vágyó férfitömeg lányokkal szeretne ismerkedni, hiszen ezek a házak – teljesen érthetően - messze vannak a civilizációtól.

Amikor egy ilyen parti szervezésére adja a fejét jellemzően a legény legjobb barátja vagy testvére, nem árt minden részletre maximálisan odafigyelni. Ezért hoztuk el Nektek is a képen látható Szexi Csajok Zászlófüzért, ami akár születésnapi kellék szerepét is betöltheti, ha az ünnepelt férfi.

Egy legénybúcsú parti tökéletes kiegészítője.

Mérete: 6 m x 27 cm.

Anyaga: papír.

Cikkszám: f65329

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Ha tetszik a Szexi Csajok Zászlófüzéren Legénybúcsúra - 6 m, oszd meg a barátaiddal is:

0