NyárLánybúcsúNyerj!

Rengeteg szerelmes lufi vár rád az Ünnepek Áruháza kínálatában. Görgess lejjebb, és nézd meg, melyikkel fogod boldoggá tenni a kedvesedet. Van itt mókás szerelmes léggömb és gyönyörű, szivecskés darab is. Válogass kedvedre!

Gumi lufik… Mi legyen veletek?

A latex lufi ma már sokak szemében úgy él, mint az öregecske, klasszikus formájú léggömb, amiben semmi, de tényleg semmi izgalmas nincs.

Két ponton cáfoljuk meg ezt az elméletet:

  • Egyrészt NEM csak a hagyományos formájú gumi lufi létezik. Több, más alakú léggömb is van a nap alatt – így nálunk is.
  • Másrészt extrém színekkel és fantasztikus feliratokkal és mintákkal gondoskodnak a lufis cégek arról, hogy ez a típusú léggömb örökifjú maradjon. Még akkor is, ha már nem ez a típus a legnagyobb sztár.

Egyébként pedig nagyon fontos, hogy a fólia és buborék lufik önmagukban nem érnek sokat: egy csodás lufidekorhoz elengedhetetlen a latex léggömb. Pláne igaz ez a szerelmes dekorációk esetében.

Sok-sok szerelmes lufi, de melyiket vidd haza? Melyikre lehet Neked szükséged? Találjuk ki együtt!

Ezek a léggömbök gyakorlatilag kivétel nélkül tökéletesen helyt állnak, ha szíved választottjának szeretnéd ajándékozni. Talán – amennyiben még nem vagytok házasok – a hatalmas Mr. és Mrs. léggömböket nem ajánljuk bárkinek, de egyébként bármelyik zseniális választás.

A következő ÖT, azaz 5 dolgot mérlegeld, ha szerelmes ajándék lesz a lufidból:

  • Milyen színű lesz a dekor többi eleme? Egyáltalán nem mindegy. Valentin-nap esetén, vagy bármely romantikus estén is kettő, maximum három színt vegyítenénk, nem sokkal többet. Ennek szellemében válassz Te is!
  • Mennyire kedveli a habos-babos dolgokat a kedves Párod? Ha oda-vissza van értük, akkor Neked például a szeretlek feliratos lufi tökéletes megoldás lesz. Ha a letisztultabb dolgokat kedveli, az egyszerű, szivecskés darabok jöhetnek szóba.
  • Szereti a Disneyt? Esetleg a Star Wars trilógiát? Nem véletlen a kérdés! Ha Csillagok Háborúja kedvelő, akkor a „Yoda one for me” feliratos léggömb jöhet szóba. Disney? Ez nem is kérdés! Két típusú Minnie&Mickey lufink van. Hát megőrülünk, olyan cuki ez a két egérke együtt.
  • Valentin napi dekoráció lesz? Ha legörgetsz, láthatod, hogy vannak speciális Valentin napi lufik a kínálatban, Happy Valentine’s Day felirattal. Imádni fogja a párod a figyelmességedet!
  • Valami kirívót, nagyot, emlékezeteset szeretnél adni? Ha NAGYON különleges szerelmes lufi az álmod, akkor is van számodra ajánlatunk, kettő is:
  • A három láb, azaz 91 centiméter átmérőjű léggömbök
  • Valamint a szivecske alakú lufik.

Tehát ez az öt dolog, amit fontos mérlegelned. A többit rábízzuk a megérzéseidre.

Hol és mikor tudod megvenni?

Itt és most! Az Ünnepek Áruháza egy lufi webshop, és akár futárral is elküldjük Neked a felfújt lufikat.

Gyere be hozzánk! Boltunk Budapesten, a Fehéregyházi út 15. szám alatt található, a nyitva tartást pedig az oldal tetején találod.

Sok-sok boldogságot kívánunk Neked és a Szerelmednek! <3

15 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...