Szülinapi luficsokorLánybúcsúSzülinapi party kellékek

A születésnapok évről évre remek alkalmat adnak az ünneplésre, a család vagy éppen a baráti társaság összehozására. Ezeknek az eseményeknek idén talán érdemesebb még nagyobb jelentőséget tulajdonítanunk, hiszen a születésnapok az ünnepelt köszöntésén túl remek apropót adnak a karantén ideje alatt elmaradt találkozók pótlására.

Ünnepeld meg a szülinapodat :) 

A nyári hónapok ráadásul számos nagyszerű lehetőséget kínálnak az ünneplésre. Ilyenkor bátran birtokba vehetünk kültéri helyszíneket, kerteket, tűzrakó vagy bográcsozó helyeket. A szabad ég alatt a gyerekek szabadon szaladgálhatnak, hangoskodhatnak, a felnőttek pedig kiszakadhatnak végre egy kicsit a négy fal közül.

A kerti partykat egybe köthetjük egy kellemes grillezéssel, melyet még hangulatosabbá tehetünk néhány fényfüzérrel vagy egyéb világító dekorációval. Ha elsősorban felnőtt vendégeket várunk, némi alkohollal villámgyorsan oldottá tehetjük a légkört – főleg ha a szervírozásukra is vicces, kreatív, formabontó megoldásokat találunk.

Természetesen az italok mellé érdemes nassolnivalóról is gondoskodni, és ha nem akarunk mosogatni, vagy nincs lehetőségünk étkészletről gondoskodni, mindenképp készüljük fel papírtányérokkal, eldobható poharakkal és szalvétával.

Ezekből akár olyan stílusban és mintában is válogathatunk, amelyek az ünnepelt személyiségéhez vagy netán a buli stílusához, témájához is illik.

Gyerekpartyk esetén remek témaötleteket meríthetünk az ünnepelt kedvenc filmjeiből, rajzfilmjeiből. A témához nemcsak a már említett evéshez-iváshoz szükséges kellékeket igazíthatjuk, de a dekorációt is. Sőt, akár az ajándék csomagolásán, vagy magán az ajándékon is visszaköszönhetnek a témához kapcsolódó figurák, ábrák.

Természetesen egy felnőtteknek szóló bulit is felpörgethetünk egy ütős tematikával. Az örök gyerekek kedvéért szuperhősök, a Star Wars- vagy éppen a Harry Potter-sorozat is adhatja az alapot, de a kinőhetetlen franchise-októl elszakadva szervezhetünk hawaii, vadnyugati vagy éppen ‘60-as évek partyt is. A hangulatot tovább fokozza, ha a vendégek jelmezben érkeznek, és esetleg még az ételeket, italokat vagy azok tálalását is összehangoljuk a választott témával.

Egyes esetekben a tökéletes dekorációhoz témára sincs szükség. Ilyenek például a kiemelt fontossággal bíró számok: míg egy gyerek első születésnapja még leginkább a családról szól, amelynek tagjai semmiképp sem mulasztanák el ezt a jelentős évfordulót a legújabb jövevény életében, addig egy 18. születésnap már egyértelműen az ünnepelt számára fontos esemény, hiszen az életkor betöltésével hivatalosan is felnőtté válik.

Hasonló jelentőséggel bírnak a kerek születésnapok, amelyek megünneplése talán még a megszokottnál is szélesebb körben történik. Gyakran nemcsak a barátok, de a tág család is összejön a jeles évforduló alkalmából. Ezeknek az eseményeknek gyakran már a betöltött életkor is ad egy alaptémát az elmaradhatatlan, sebességkorlátozó táblás dekorációval, kellékekkel, ajándékokkal, de természetesen ezeken az alkalmakon is csavarhatunk egyet mondjuk az ünnepelt születési évének divatjába öltöző vendégekkel, a korszakot idéző zenékkel vagy a születésnapos gyerekkorában népszerű ételek, retro édességek, nassolnivalók feltálalásával.

Hogy az esemény garantáltan élvezetes legyen az ünnepelt és a vendégek számára egyaránt, érdemes különböző szórakozási lehetőségekkel is felkészülni. Egy pörgős zeneválogatás az ünnepelt kedvenc számaiból egészen biztosan megalapozza majd a hangulatot. Ezt tovább fokozhatjuk különböző játékokkal, esetleg kvízekkel az ünnepeltről, vagy egy olyan vicces, közös szórakozást nyújtó kellékkel, mint például egy pinata, amelybe apró édességeket rejthetünk, de akár a születésnapi ajándékok is belekerülhetnek.

Az ünnepet természetesen egy születésnapi tortával koronázzuk meg, amelyet tűzijátékkal, gyertyával díszíthetünk, melyekből használhatunk hagyományosakat is, de válogathatunk vicces, kreatív vagy éppen látványos gyertyák közül.

Bármilyen keretek között zajlik is a megvalósítás, az Ünnepek Áruháza színes kínálattal segít minden ízlésnek és életkornak megfelelő bulik megrendezésében. Partykellékeinket, dekorációs termékeinket 10 000 forint felett ráadásul ingyen házhoz szállítjuk.

Ha pedig szeretnéd elolvasni buliszakértőink 9+1 tippjét egy felejthetetlen születésnapi buli megszervezéséhez, nincs más dolgod, mint feliratkozni ötletlevelünkre, és máris elmerülhetsz a legmenőbb ötleteket és leghasznosabb tanácsokat felvonultató e-bookunkban.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!