Zenélő Virág Tortadísz, Fehér
Zenélő Virág Tortadísz, Fehér

Zenélő Virág Tortadísz, Fehér

Raktáron!

1 990.- Ft

Komplett zenélő tortadísz kinyíló virág formában, tortatűzijátékkal és gyertyákkal.

Egy szokatlan tortadísz az ünnepi tortát rendkívül látványossá tudja tenni.

Ki az, aki ne örülne annak, hogy az ünnepelt le sem tudja venni a szemét a köszöntésére készült tortáról? Ha fotók sora és videó rögzíti a látványt és a család még évek múlva is előveszi és nézegeti az ekkor készült képeket vagy filmet.

A szép, az alkalomhoz és az ünnepelthez egyaránt illő torta kiválasztása és annak díszítése, bár kedves feladat, de nehéz.

Itt azonban jó helyen jársz. A zenélő virág gyertya tortadekoráció minden alkalomra meglepetést tud okozni. Az ünneplés látványát és az élményt növeli, különösen a gyerekek imádják.

Mit tud ez a különleges tortadísz?

Először is különleges lótuszvirág formájával tűnik ki, amely az élet, a megújulás és tökéletesség szimbóluma.

A virág bezárt állapotú, amikor a tortára rakod. Ha meggyújtod, egy tűzijáték keretében elkezd kinyílni. A virág 8 szirmán sorban meggyulladnak a gyertyák. És mindezek mellett megszólal a jól ismert zene, a Happy Birthday dallamát hallod.

Tehát itt van egy komplett zenélő tortadísz kinyíló virág formában, tortatűzijátékkal és gyertyákkal. Az „előadás” percekig is eltart. Mit gondolsz, le tudja nyűgözni az ünnepeltet?

Bizonyosan sokan ezen a véleményen vannak, nem véletlen, hogy a Zenélő Virág Gyertya tortadísz ebben az évben a TOP10 termékünk egyike.

Évente több mint 10.000 gyerek és felnőtt szülinap sikeréhez járulunk hozzá, ezt a népszerűséget ennek fényében is érdemes nézni.

Miért jó, ha tőlünk rendeled a tortadíszt és akár a többi születésnapi dekorációt is?

Mert bizonyosan nem fogsz csalódni. Ha megtetszett a Zenélő Virág Gyertya, tedd a kosárba. Add meg a címet, hová szállítsunk, válassz fizetési és szállítási módot és kész is vagy. Kényelmes megoldás?

A torta már meg van rendelve, de még nem találtad meg, mi legyen rajta a tortadísz és csaknem itt van az ünnep? 

Semmi baj! Raktárról, azonnal szállítunk, gyorsan megkapod, amit rendeltél. Akár már másnap megérkezik a rendelésed, ha 12 óráig leadod. Ez elég gyors?

Csak minőségi termékeket forgalmazunk. Ezzel biztosítjuk vásárlóink elégedettségét hosszú távon is. Ugye Te is szereted a tartós, jó minőségű dolgokat?

"Köszönet a gyors és korrekt kiszolgálásért, azt hittem későn találtam az oldalra, de nagyon gyorsan megkaptam a megrendelt termékeket így szombaton már a ti dekorációtok fog az 50. szülinapi partin díszelegni, anyukám legnagyobb meglepetésére. Még egyszer 1000 köszönet!!! Le a kalappal... :))"

G. Bernadett

Az ünnep hátterét mi adjuk, neked már csak az a feladatod, hogy meghívj mindenkit, aki fontos az ünnepeltnek. Így biztosan maradandó élményben lesz része.

Ha a tortadísz mellett még rendelsz más termékeket is, egyre csak csökken a szállítási költség. 20.000,- Ft felett pedig a szállítás díját teljes egészében átvállaljuk.

Cikkszám: mgykvirag-feher

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Ha tetszik a Zenélő Virág Tortadísz, Fehér, oszd meg a barátaiddal is:

0