Szülinapi luficsokorLánybúcsúSzülinapi party kellékek

Legyen szó akár vízpartról, akár kiépített strandról, ma már lehetetlen olyan helyet találni, ahol a fürdőzők nem vonultatják fel gumimatracok és úszógumik egész garmadáját. Mutatjuk, miért ne hagyd otthon Te sem felfújható eszközeidet!

4+1 ok, hogy miért ne indulj el a strandra gumimatrac nélkül
4+1 ok, hogy miért ne indulj el a strandra gumimatrac nélkül

1. Összehozza a családot

A családi strandolásról a legtöbbek fejében igen hasonló kép élhet: az árnyékban heverő, újságot, könyvet lapozgató kísérők, a bőrüket ráncosra úszó vagy éppen lángost, fagylaltot, vattacukrot kunyeráló gyerekek.

Ugyan családi programként aposztrofáljuk, az eltérő igények miatt a családtagok sokszor alig töltenek időt egymás társaságában a strandon. A felfújható strandjátékok viszont gyakran remek apropót adnak a közös időtöltésre. Remek közös szórakozást nyújthat egy strandlabda vagy felfújható frizbi, de nagyszerű élmény lehet a természetes vizeken gumimatracokon, úszógumikban ülve élvezni a hullámzást vagy összekapaszkodni egy medencében. Ha pedig nem jut a vicces, kényelmes eszközökből minden családtagnak, a strandolás egyúttal remek alkalom, hogy türelemre és osztozkodásra tanítsuk a gyerekeket.

Ha sok időt töltünk a vízen ringatózva, semmiképp se feledkezzünk meg bőrünk megfelelő védelméről, és használjunk megfelelő időközönként naptejet vagy napolajat!

2. Elősegíti a pihenést

 Egy strandon töltött délután nem titkolt célja, hogy kipihenjük magunkat, és feltöltődjünk a dolgos hétköznapok után. Vannak, akik ilyenkor aktív fizikai tevékenység hatására lazulnak el a leginkább, másokat egy kellemes napozás, vízparti olvasás, pihenés pihentet.

 De a kettőt akár variálhatjuk vagy ötvözhetjük is, ha a vizen, egy gumimatracon vagy úszógumin helyezzük magunkat kényelembe. Ha a következő szintre emelnénk a pihenést, akár támlás gumimatraccal vagy italtartóval is felkészülhetünk, így garantálva a teljeskörű feltöltődést.

3. Biztonságban tudhatjuk a gyerekeket

Felnőttként szinte felfoghatatlan, honnan nyerik a gyerekek az energiát az egész napos rohangáláshoz, pancsoláshoz, úszáshoz, mikor mi néhány óra aktív tevékenység után már csak arra vágyunk, hogy elnyújtózzunk kicsit az árnyékban.

Természetesen a gyerekeket ez sem akadályozza meg abban, hogy maximálisan kihasználják a lehetőséget és addig pancsoljanak, ameddig csak lehet. Egy-egy úszógumi vagy gumimatrac ebben az esetben is jó szolgálatot tehet, hiszen ha ilyen eszközök vannak gyermekeinknél, bízhatunk benne, hogy akkor is van mibe kapaszkodniuk, ha kifáradnának vagy túl mélynek bizonyulna számukra a víz.

Ha pedig igazán extravagáns, egyedi felfújható eszközökkel a kezükben engedjük be őket a vízbe, sokkal könnyebben szemmel tarthatjuk, merre járnak, jól vannak-e, betartják-e az esetleges szabályokat, amelyeket a biztonságuk érdekében hoztál, amíg nem vagy ott velük. Hiszen ha a több tucat gyerek közül nem is tudod elsőre kiszúrni őket, egy unikornisos vagy flamingós úszógumit messziről is könnyedén megtalálsz a tömegben.

Nem utolsó szempont természetesen, hogy egy-egy látányos strandkellék nemcsak a strandoláskor szórakoztat bennünket, hanem utólag, az eseményen készült fényképek nézegetésekor is megmosolyogtatnak bennünket – és természetesen azokat is, akik a különböző közösségi portálokon láthatják a kellemes nyári kiruccanásról készült képeket.

Egy-egy vidám, egyedi gumimatraccal vagy úszógumival nemcsak a többi strandoló figyelmét ragadhatjuk meg, de az önkifejezéshez is nagy segítséget nyújtanak. Kinek ne lenne szimpatikus valaki akár már távolról is, aki egy óriási, felfújható fánkkal vagy emberméretű koktélt mintázó gumimatraccal érkezik a strandra?

+1 Remekül kiegészítheti a többi strandfelszerelésedet

Sokaknál szempont, hogy a fürdőruhájukkal harmonizáló papuccsal, esetleg törölközővel érkezzenek a strandra. Ebbe a harmóniába akár egy váratlan csavart is vihetünk. Vicces, kreatív strandtörölközőnk mellé választhatunk színben vagy témában passzoló, felfújható kiegészítőket. Emojis törölközőhöz emojis strandlabdát, hotdog alakú mellé egy korsó sört mintázó gumimatracot.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!