Szerelmes ajándékJelmez fiúknakJelmez lányoknak

A mesehősök lufi minden gyerek kedvence

Minden gyereknek van egy kedvenc mesehőse, akiért rajong. Könnyű kitalálni, ki lehet az, mert megtelik a lakás az őt ábrázoló plüss figurákkal, játékokkal, tányérokkal, mindennel, amin a kedvelt mesehős szerepelhet. A rajongásuk nem haszontalan, hiszen a mesén keresztül rengeteg mindent megtanulnak. Éppen ezért, ha ünneplésre kerül sor, egy mesehősök lufi az egyik legjobb ajándék, amit egy gyereknek adhatsz. Nézd csak meg hányféle mesehőssel készültünk ezekre az alkalmakra!

A kisgyerekeket minden érdekli

Természetes, hogy a lányokat teljesen más dolgok érdeklik, mint a fiúkat. Emiatt történhet meg az, hogy sokszor ugyanaz a mese nem köti le mindkét nemet. A fiúk kedvelik az autós, tűzoltós, vagány meséket, míg a lányok inkább a királylányos, aranyos mesefilmek rajongói. Egészen kicsi korban azonban még van egy-két olyan mesefilm, ami mindkét nem számára szórakoztató lehet, mint például a Dóra és barátai is, amiben egy aranyos kislány segít a kis barátainak különböző feladatok megoldásával. Ez a mese azért is különösen hasznos, mert némi alap angol szöveget is tartalmaz, így az idegen nyelvekkel is megismerkedhet gyermeked.

Egy Dóra lufival igazán boldoggá tehetsz egy kis gyerkőcöt! A kisgyerekeseknek ismerős lehet még Peppa malac, avagy Peppa pig is, amiben egy helyes malac-család életének izgalmas kalandjait követhetik a gyerekek. A mesehősök lufi kategóriában velük is találkozhatsz!

A mesék tanítanak és szórakoztatnak

Azzal valószínűleg nem mondunk semmi újat, hogy a gyerekek lételeme a játék és minden, ami azzal kapcsolatos. Ki ne szeretne visszarepülni az időben, és egy kicsit újra az önfeledt játék időszakában élni?! A játéknak valóban lényeges eleme a szórakoztatás, de legalább annyira fontos a tanító funkció is, hiszen ezáltal ismerkednek meg a gyerekek a világgal és annak működésével. Amikor mesét olvasol gyermekednek, vagy ő egy rajzfilm előtt ül, akkor valójában tapasztalatokat is gyűjt az emberi kapcsolatokról, miközben új személyiségjegyeket vesz fel. A mesék tehát igenis fontosak, ráadásul a gyerekek nagyon is élvezik őket. Ha legközelebb egy szülinapi zsúrba mész, a mesehősök lufi ne maradjon otthon!

Mitől lesz egy mese lányos?

A különbséget a fiús és lányos mesék között mindenki látja, de kevesen tudják megfogalmazni. A lányos mesék alapvetően színvilágukban is eltérőek, dominál bennük a rózsaszín, de fontos szerepet kap a csillogás és lágyság is. Az Én kicsi pónim, az Alice, vagy éppen a Monster High például vitathatatlanul lányoknak készült. Természetesen a bennük szereplő karaktereket ábrázoló lufikat is megtalálhatod nálunk, pont annyira színes és csillogó formában, ahogy azt a lányok szeretik!

A fiúkról sem feledkeztünk meg

A belevaló fiúknak jöhetnek a hős kutyák, vagyis a Mancs őrjárat szereplők, akik nem csak aranyosak, de nagyon ügyesek is. Óriási ebek, átvitt és szó szerinti értelemben is: nálunk még 135 centiméteres mancs őrjárat figurák is fellelhetőek! A srácoknak ajánljuk még az Amerika kapitány, a hős Sam a tűzoltó, valamint a Spongyabob témájú lufikat is, amikkel élmény lesz minden szülinapi party.

A mesehősök lufi kategóriában mindenki megtalálhatja a legkedvesebb rajzfilmhősét, legyen szó a Mancs őrjáratos meséről, vagy éppen a Disney mesék karaktereiről. A léggömbök tartósak, így gyermeked sokáig élvezheti a legkedvesebb rajzfilmhőse társaságát!

19 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...