LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Az ember, ha elég kedves, gondoskodó egyben megfelelő mértékben szociális személy is, akkor valószínűleg a munkahelyén is igyekszik majd meglepni, ha nem is minden kollégát, de a hozzá közelebb állókat feltétlenül.

Ha te is ilyen barátságos lény vagy, akkor gyere fel az unnepekaruhaza.hu-ra és nézz körbe a kifejezetten ajándéknak szánt irodaszerek között! Egész biztosan mindenkinek találsz majd valami izgalmasat, vagy legalább hasznosat. Úgysem mindenki ugyanazt szereti!

Karácsony az irodában
Karácsony az irodában
Kutya toll
Kutya alakú toll

Ha a kutya alakú tollal valami gondod volna, mondjuk amiatt, hogy minden használat során ketté kell választania az írni vágyónak a szerencsétlen állatot, akkor még mindig nagyot üthet a matrjoska dizájnnal felturbózott szövegkiemelő. Úgyis olyan nyitott manapság kelet! Kolléganődnek ugyanezt a kiemelős trükköt elsütheted rúzs dizájn segítségével. Aki nem érti a célzást, annak úgyis mindegy, aki pedig megsértődik, az ne vessen, inkább arasson. Vagy ilyesmi...

Varrógép tűzőgép
Varrógép tűzőgép

A varrógép formájú tűzőgép mókás pillanatokat lophat azon kollégák unalmas hétköznapjaiba is, akik a kelleténél sajnos többször kénytelenek papírokat iktatni. Rajtuk nem csak ezzel, de a nyúl alakú variánsokkal is segíthetsz. Aki ellenben még az Einstein formájú gémkapocs tartónak sem örül, inkább lepd meg egy csendes wellness hétvégével (már amennyiben megteheted, mert mondjuk te vagy a tulaj ...).

Nos, a ragasztószalagnál semlegesebb dolog aligha van a földön. Mert ki hallott már olyat, hogy „hű, de kedvem van egy kicsit ragasztani”, vagy mondjuk olyat, hogy „nahát, milyen jó ez a ragasztó”. Na, ugye. Ezért van az, hogy most behoztuk a képbe a különféle játékos ragasztószalagokat. Meg azért is, mert soha nem adjuk fel! Van autópályás, kisvasutas, lovas, és még sok egyéb. Mert egy hasznos ajándék soha nem lep meg annyira, mint egy hasznos, de indokolatlanul zavart tervezői elmére utaló darab.

Ennek szellemében kívánunk Boldog Karácsonyt, az irodában is!

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!