LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Nos, eljött az idő, hogy a nagyobb darab apukák magukra öltsék a pirosat, a kisebb darab apukákhoz hasonlóan, akik előtte némi párnát is elhelyeznek has tájon. Úgy általában minden olyasminek itt az ideje, ami a december 6-át jelenti.

Ha szükséged van bármire, legyen az asztali dekoráció, vagy épp egy jóféle álszakáll, várunk szeretettel webshopunkban. Néhány kattintás és máris Te lehetsz a környék leghitelesebb Télapója!

Mint azt már megszokhattad tőlünk, nincs olyan ünnep, melyre ne lennénk a lehető legalaposabban felkészülve. Néhány héttel ezelőtt zártuk Halloween éjszakáját, s nem kell már sokat aludni ahhoz, hogy kopogjon az ablakon a jó öreg Mikulás. Ha idén Te leszel az a bizonyos nagy szakállú, de még nem teljes a felszerelésed, vagy szeretnél egy sokkal jobbat a meglévőnél, nézz körbe nálunk!

A klasszikus filc jelmezektől a szokatlanabb darabokon át egészen a „szabad szellemű” Mikulás jelmezig, mindent megtalálsz. Ezúttal végre választhatsz magadnak olyan szakállat is, amit egyfelől nem szúr át a borostád, másfelől nem tépnek le rólad a kevésbé szolidáris lurkók.

szexi mikulás jelmez jól jön majd éjjel, de ha gondolod, párodat is meglepheted egy csillámos, piros-fehér combfixszel, hogy teljes legyen az egész nap, az estével együtt...

De van itt női manó jelmez is a „Mikulás a kéményben”, sapkáról nem is beszélve. Képzelj el valami egészen lehetetlen Mikulás cuccot! Majd ámulj rajta, hogy nálunk olyat is találni...

Exta hosszú mikulás sapka
Extra hosszú mikulás sapka

Persze a jelmezeken túl rengeteg dekorációs elemet is beszerezhetsz webshopunkból.

Lufikat, fali díszeket, ablakdekorációkat, és természetesen első osztályú csomagolóanyagokat is rendelhetsz, de függő dekorációink és különálló ajándékötleteink között is válogathatsz.

A lényeg, hogy nem maradsz hoppon akkor sem, ha valami kimenne a fejedből, és csak az utolsó pillanatban jutna eszedbe. Éljen a webshopok világa! Válogatsz, kattintgatsz, mi pedig kiszállítjuk a megrendelést.

Lehetne ennél egyszerűbb? Aligha.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!