Kedvező árakLánybúcsúEsküvő

Ajándék irodaszer? Igen! Ez is lehet vicces meglepetés:)

Szeretnél valami vicceset és ötleteset adni ajándékba a kollégádnak vagy az iskolatársadnak? Nincs ötleted, hogy mi lehetne a tökéletes ajándék? Ha valami egyszerűt, de nagyszerűt keresel, akkor egy vicces, különleges irodaszer a legjobb választás!

Ne kutass bonyolult ajándékok után

Az egyszerűbb, ámde ötletes ajándékokokkal sokkal többre mész, mintha órákon át azon morfondíroznál, mit kéne ajándékba adnod kollegádnak vagy az osztálytársadnak. Egy vicces irodaszer például olyan meglepetés, amivel sohasem fogsz mellé lőni, legyen szó bármilyen alkalomról.

Az irodai kellékek azok, amikre mindenkinek szüksége van, akár iskolába jár, akár munkahelyre. Mindig kell valami, amivel írunk, mindig kellenek színezők, kiemelők, vagy éppen toll- és ceruza tartók. Ezek mindenki íróasztalán megtalálhatóak, és nem véletlenül.

De gondolj bele, mennyivel jobb lenne, ha a megszokott, egyszerű, szürke toll helyett egy színes és bohókás eszköz lenne előtted! Mikor éppen elúszol a munkában, szorítanak a határidők, és megint leszidott a főnököd, akkor mégis sokkal jobban esik vicces irodai kiegészítők közepette nekiállni a maradék munkádnak. Márpedig, ha te úgy érzed, hogy neked sokat segítene a napodon, akkor a kollégádnak és az osztálytársadnak is segítene, éppen ezért lesz tükéletes egy ilyen vicces ajándék.

De nem csak irodába, vagy iskolába, de az otthonodba is mindig jól jön egy-egy ilyen mókásabb irodaszer. Mindenkinek feldobja a napját, ha az asztalán vagy a számítógépe mellett megjelenik egy unikornisos cellux tépő vagy egy flamingós kiemelő, esetleg egy kutya alakú toll. Egy ilyen ajándék mindig tuti választás.

Úgyhogy, ha valami egészen egyszerű, ámde mégis nagyszerű meglepetés után kutatsz, akkor csak válassz egyet az irodaszer választékunkból, és zsebeld be az elismerő, nevető pillantásokat!

3 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...