Hajlékony Ceruzák - 4 db-os
Bigyóshop ajánlásával
Hajlékony Ceruzák - 4 db-os

Hajlékony Ceruzák - 4 db-os

Raktáron!

990.- Ft

Ezt a ceruzát tekerheted, csavarhatod, hajlíthatod kedvedre, és mégsem fog eltörni. A csomag 4 darab glitteres bevonatú feketén fogó ceruzát tartalmaz, melyek végein radír található. Nagyszerű ajándék grafománoknak, akik a ceruzát egyszerűen le sem tudják tenni.

Szegény ceruzák annak ellenére, hogy milyen fontos feladatuk van és mennyire nélkülözhetetlen részei a társadalomnak, mégsincsenek kellőképp megbecsülve manapság. Idejét múlt, már csak a művészek által használt írásformának tartjuk. És gondolj bele, mi mindent kell kiállnia a grafitpálcának ha éppen gondolkodsz vagy rágódsz valamin. Konkrétan legtöbbünk a ceruzán rágódik, és szinte 3D domború freskókat harap a fába. Igaz, azért legtöbbünk ezt a szokást kinövi, ahogy elhagyja az általánost, de az, hogy a toll és a ceruza mindig a szánk körül köt ki, ha épp nem írásra használjuk, az vitathatatlan.

Emiatt azonban nem kell többé aggódnod, ha Hajlékony Ceruzákat használsz! Ezeket aztán kényed és kedved szerint rághatod, gyűrheted, tekerheted, semmi kifogásuk ellene. Köszönik szépen, bármilyen testhelyzetben jól érzik magukat, és eközben végig képesek gondolataidat papírra rögzíteni. Szóval nyugodtan engedd el a fantáziád és forradalmasítsd a ceruzarajzok elkészítésének módját egyedi alakban megtekert cerkákkal. A Fantasztikus Négyes tagjai ezúttal mind a hajlékonyság képességét kapták. :)

Jellemzők:

  • 4 db színes, glitteres ceruza, melyek feketén fognak
  • radírral a másik végén
  • hossza: 32 cm

Hossza: 32 cm.

Cikkszám: bigyo-2478

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Hajlékony Ceruzák - 4 db-os, oszd meg a barátaiddal is:

0