Szerelmes lufiSzülinapi luficsokorSzülinapi party kellékek

Gyönyörűek, vidámak, színesek. A lufik már számtalan alkalommal bizonyítottak partikellékként és dekorelemként. Van azonban ezek mellett még egy szuper funkciójuk: luficsokorként tökéletes ajándék válhat belőlük.

Éljen a luficsokor
Éljen a luficsokor

Hogy ajándékozzunk meg valakit, akinek mindene megvan? Milyen meglepetéssel készüljünk valakinek, akit nem ismerünk igazán jól? Ha az ilyen helyzetekben bevett édességnél vagy italnál egyedibb, izgalmasabb megoldásra vágyunk, egy luficsokor nagyszerű megoldás lehet.

Egy luficsokor belefér a jelképes ajándék kategóriába, ám mégis látványos. Élénk színeivel a vidámság és a jókedv nagykövete, egy szeretetteljes gesztus kifejezője lehet, amelyet garantáltan őszinte mosollyal fogad a megajándékozott. Tökéletesen megfelelő szinte bármilyen alkalomra a születésnapoktól, névnapoktól kezdve az évfordulókon, jeles eseményeken át a gratulációkig.

Hatalmas előnye, hogy míg egy üveg ital vagy doboz bonbon egy szekrény mélyén végzi vagy néhány nap alatt elfogy, egy luficsokor fólia léggömbjei akár egy hónapon át is kibírják, és nem eresztenek le egyhamar. A megajándékozott hetekig gyönyörködhet a látványos meglepetésben, a léggömbök jelenléte pedig színt vihet az otthonába. Nekünk nincs más dolgunk, mint kiválasztani a hozzá legjobban passzoló színek és formák kombinációját.

Pontosan tudjuk, hogy a jelenlegi helyzetben nincs lehetőségünk találkozni azokkal a személyekkel, akiket meg szeretnénk ajándékozni. A luficsokor azonban ebben a helyzetben is nagyszerű megoldás, mivel futár segítségével az ország bármely pontjára kézbesíteni tudjuk, akár már a rendelés leadásának másnapján is. A csokor mellé ráadásul egy kedves, személyes üzenetet mellékelhető, amellyel igazán egyedivé varázsolható a kedves meglepetés.

Az ajándékot még tökéletesebbé teheti, ha olyan hasznos kísérővel együtt érkezik, mint egy léggömbsúly. Amellett, hogy ezek az apró, hasznos tárgyak megakadályozzák, hogy a héliummal töltött léggömbök a plafonon végezzék, ahol bármi kiszúrhatja őket vagy éppen szabadtéren szálljanak el előlünk, még dizájnosak is, és könnyedén megtalálhatjuk a csokorhoz legjobban passzolót.

Az ajándékozással kapcsolatban az évek során megtanultuk, hogy a lufi igazi aduász az ilyen helyzetekben. A lufik színt, életet és vidámságot visznek a hétköznapokba. Legyen szó akár egy önálló, héliummal töltött léggömbről, vagy egy teljes luficsokorról, netán egy csomag színes lufiról, amely hozzájárulhat akár egy meglepetésből feldíszített helyiség kellemesen játékos aurájához. A lufik nem csupán ajándékok, hanem dekorációként a hangulat megalapozói is. A rengeteg minta, szín és forma között pedig egészen biztosan megtalálhatjuk azt, amelyik a megajándékozotthoz a leginkább passzol.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!