Hőlégballon Ballagási Ajándék Kompozíció Macival
Hőlégballon Ballagási Ajándék Kompozíció Macival

Hőlégballon Ballagási Ajándék Kompozíció Macival

Raktáron!

10 490.- Ft

Dekoráció és ajándék egyben ez a kreatív ballagási ajándék lufi, ami a lányok kedvence lesz. Ha valami ötletes ajándékot keresel végzős lányod részére, legyen akár ovis vagy már egyetemista, biztos szeretni fogja.

A kezdetek

A ballagás hagyománya Selmecbányáról indult. Egy ottani akadémia hallgatói búcsúztatták szeretett iskolájukat a Ballag már a vén diák kezdetű dalt énekelve. A későbbiek során elterjedt a szokás és ma már a bölcsődék, óvodák, általános és középiskolák is átvették az ilyen ünneplést egész Magyarországon.

Mi a szokás ilyenkor?

Az ünnepség során még utoljára együtt körbejárják a diákok az iskolát, és lezárnak egy korszakot életükben. Útravalóul tarisznyában kaptunk számos jelképes ajándékot az iskolánktól. Ilyen a pogácsa, hogy ne éhezzünk vagy az aprópénz, hogy sose szűkölködjünk a jövőben.

Kedvelt szokás a ballagás napja előtt, hogy a diákok meglátogatják tanáraik házát és szerenáddal köszöntik őket. Ilyenkor általában a tanárok behívják egy pár kedves szóra és sütire a tanulókat köszönet képpen. Örök emlék ez a tanítványok és a tanárok részére is.

Ballagási dekoráció ötletek

A ballagás ma már nagy családi összejövetellé nőtte ki magát. Az iskolai rendezvény után, otthon is ünnepel a rokonság. Fontos, hogy a hangulatos díszítésről se feledkezzünk meg. Egy kreatív ballagási ajándék lufi az ünnepi dekorációt is feldobja majd, és emlékezetessé teszi a napot.

Ballagási ajándék öltetek lányoknak

Eljön az a pillanat, amikor a kicsi leányunk elballag. Szomorkás mégis örömteli mérföldkő ez a szülők és a gyerek életében, hiszen felnő a csemeténk és már kevésbé van szüksége ránk, ugyanakkor büszkék is vagyunk rá.

Mindegy, hogy a ballagási ajándék bölcsibe lesz, vagy diplomaosztó ajándék egy nagykorúnak. A kreatív ballagási ajándék lufi tuti siker.

Ez a ballagási léggömb kompozíció minden csajszi kedvence lesz, mert ez a dekoratív diplomaosztó lufi egy cuki meglepetést rejt. A léggömb alatti kosárban egy bűbájos, puha mackó utazik, aminek egyetlen lány sem tud majd ellenállni, kortól függetlenül.

Íme a tökéletes és különleges lufis ajándék ballagásra.

A dekoráció NEM LEBEG! Asztalra vagy földre tehető levegővel készült kompozíció!

Cikkszám: grad09maci

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Ballagási Léggömb Dekoráció Plüss Macival Hőlégballon, oszd meg a barátaiddal is:

0