Ijesztő Tök Jelmez Halloween-re - 7-8 éveseknek
Ijesztő Tök Jelmez Halloween-re - 7-8 éveseknek

Ijesztő Tök Jelmez Halloween-ra - 7-8 éveseknek

Raktáron!

5 990.- Ft

Wow, ez aztán az ijesztő gyerekjelmez! Változzon a te gyermeked is egy napra félelmetes töklámpássá! Ez a farsangkor is hordható jelmez a vagány gyerekek kedvence lesz. Egyedi dizájnja különlegessé teszi és még halloween smink sem kell.

MÉRETVÁLASZTÉK

Ijesztő Tök Jelmez Halloween-re - 7-8 éveseknek

Mire is vágynak a 7-8 éves gyerekek akkor, ha halloween jelmez vásárlására kerül a sor?

Ezt a kérdést bátran lebonthatjuk a két nemre:

A legtöbb kislány azt szeretné, ha a teremben mindenki őt figyelné, és az este folyamán sokan megdicsérnék a ruháját, a külsőjét.

A fiúkkal természetesen más a helyzet. Ők a legtöbb esetben úgy viszonyulnak a jelmezekhez ebben az időszakban, hogy az legyen a lehető legijesztőbb, rémületes maskara, amit csak el tudnak képzelni.

Mi is ez a képen látható jelmez egész pontosan?

Nem más, mint egy elképesztően ijesztő halloween tök jelmez, amit a viselője és a környezete is imádni fog. Ha a halloweeni és a farsangi jelmezek gyerekeknek mindig örömöt okoznak, akkor ez a különleges darab biztosan megállja a helyét.

Mit tartalmaz a szett?

A csomagban megtalálod a vicsorítós, sátáni mosolyt felvillantó tök maszkot és a fekete, csuklyás köpenyt is. Gyermekednek már nem is lesz más dolga, mint felölteni, és elindulni a partyra.

Hogy néz ki?

Pazarul és egyben félelmetesen. A fekete köpeny tulajdonképpen szaggatott, foszlós anyagot próbál illusztrálni. Pont olyat, mint amilyen a kaszás vagy a Harry Potterben szereplő dementorok ruhája. Ne tévesszen meg, ennek ellenére kitűnő minőségű, nem egyszer használható halloween tök jelmezről beszélünk. A tök álarcról pedig csak annyit, hogy tényleg félelmet és borzongást keltően vicsorog.

Milyen alkalomra ajánljuk?

Nos, ez nem az az igazi farsangi jelmez gyerekeknek, sokkal inkább ajánljuk Halloween-re, hiszen a tök ennek az alkalomnak az abszolút jelképe. Persze, ha a gyerek annyira megkedveli ezt a félelmetes külsőt, netán szereti ijesztgetni a társait, akkor farsangkor is nyugodtan ráadhatod. Ő örülni fog, te pedig még spórolsz is vele.

Ha már tök. Szoktatok tököt faragni?

  • Igen, és nagyon jól megy. Mindent tudunk a tökfaragásról.
  • Elvagyunk vele, de azért néha elakadunk, és szörnyen gyenge halloween tökök kerülnek ki a kezeink közül.
  • Abszolút nem megy, soha többé nem próbálkozunk meg fele.

Amennyiben az a) válasz mellett tetted le a voksod, gratulálunk, és várjuk a csodás művekről készült fotóidat. Ha viszont a b) vagy a c) lehetőséget jelölted meg, ajánljuk figyelmedbe a tökfaragó sablonjainkat. El fogtok ájulni magatoktól a segítségével!

Ez a halloween tök jelmez egy már-már tökéletes választás Neked is, ha a kisfiad a lehető legjobb öltözékben szeretne pózolni a partin.

De hogy hogyan lehet tökéletes a jelmez?

A műanyag kasza segítségével, ami abszolút veszélytelen a srácokra. :) És nálunk az is, mint ahogyan tökfaragáshoz stencil is kapható. Rendeld meg azokat is, meglátod gyorsan és pontosan szállítunk.

Cikkszám: a9902814

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az Ijesztő Tök Jelmez Halloween-re - 7-8 éveseknek, oszd meg a barátaiddal is:

0