Tökfaragó Szett Halloween-re - 12 db Sablon Mintával
Tökfaragó Szett Halloween-re - 12 db Sablon Mintával

Tökfaragó Szett 12 Darabos Sablon Mintával

Raktáron!

6 390.- Ft

Mindig irigykedve nézed mások kreatív munkáit? Szívesen készítenél egyedi és különleges dekorációkat gyümölcsökből és zöldségekből, vagy éppen Halloween alkalmából tökből? A tökfaragó szett segítségével bámulatos kreációkat készíthetsz, rendkívül egyszerűen és kényelmesen. Nem kell aggódnod akkor sem, ha nem kiemelkedő a kézügyességed, mert a tökfaragó sablon használatával igazán egyedi mintákat alkothatsz.

Tökfaragó Szett Halloween-re - 12 db Sablon Mintával

Tökfaragó szett Halloween-re, vagy más alkalmakra

Bár Halloween egy évben egyszer van, egy tökfaragó készlet az év bármely időszakában hasznos lehet, ha egy kicsit szeretnéd feldobni és különlegessé tenné a hétköznapokat. Nemcsak tökből, de egyéb zöldségekből és gyümölcsökből is pillanatok alatt műalkotást hozhatsz létre, minimális erőfeszítéssel.

A tökfaragó szett tartalma

  • 3 féle vágó kés (tökfaragó fűrész):  1 db karc szerszám; 1 db lyukkészítő; 1 db rajzoló fűrész
  • 1 db tökbelső kiszedő lapát - a lapát-kanál segítségével tudod kikaparni a tök belsejét, és eltávolítani a magokat, rostokat
  • 12 db tökfaragó sablon

Hogy használd a tökfaragó szettet?

Érkezik a vendégsereg, és szeretnéd valamivel lenyűgözni őket? Ugorj el a legközelebbi boltba, vásárolj néhány gyümölcsöt vagy zöldséget, és engedd, hogy szárnyaljon a képzeleted. Ha minden szükséges alapanyag megvan, akkor jöhet a tökfaragó sablon. Csak ki kell választanod, hogy neked melyik tetszik éppen a legjobban a 12 darabos készletből. Variáld őket kedvedre, és alkoss mindig újat! A sablonok lehetővé teszik, hogy ne legyenek bizonytalanok és kuszák a vonalaid.

Ha elkészültél a mintával, vedd a kezedbe a háromféle tökvágó kés egyikét, és kezdd el munkát. Az apróbb részletekhez használd a karc szerszámot, amellyel a finomabb, vékonyabb részleteket is könnyedén kidolgozhatod. Az apró lyukak elkészítésében lesz segítségedre a készletben található lyukkészítő, a látványos vonalak megvalósítására pedig a rajzoló fűrész ideális. A tökfaragó szett tartalmaz továbbá egy tökvájó kanalat, amivel a tök belsejében lévő rostokat és magvakat távolíthatod el. A halloweeni tökfaragás, vagy a hétköznapi zöldség- és gyümölcsdekorálás sosem volt még ilyen könnyű!

A Halloween legismertebb szimbóluma

A Halloween története rendkívül régre nyúlik vissza: a közhiedelem szerint ilyenkor a legvékonyabb a határvonal az élők és a holtak világa között, mivel ilyenkor kelnek útra az eltávozott lelkek. A mítosz szerint a töklámpást ihlető Jack nagy tréfamester volt, aki még az ördögből is bolondot csinált. Emiatt halála után nem nyert bebocsátást sem a mennybe, sem a pokolba, csupán csak egy lángoló fadarabot kapott az ördögtől, hogy a végtelen sötétségben némi fényre lelhessen. Innen ered a faragott töklámpás, a Halloween legismertebb szimbóluma. Napjainkban rengetegen próbálnak egyedi töklámpást készíteni, de csak keveseknek sikerül igazán látványosra a végeredmény. A tökfaragó szett segítségével viszont bámulatos kreációkat hozhatsz létre!

Éld meg a kreativitásod és alkoss

Alkoss olyat, ami eddig elképzelhetetlennek tűnt. A tökfaragó szett a lehetőségek tárházát biztosítja számodra. A tökfaragás sablon gondoskodik az arányos mintákról, míg rengeteg eszköz a gyors, kényelmes és változatos elkészítési módokat garantálják. Olyan készlet ez, amire az év minden időszakában szükséged lehet, legyen szó Halloweeni töklámpásról, vagy éppen egy nyári, látványos gyümölcstál elkészítéséről. Egészítsd ki konyhád, vagy hobbikészleted ezzel az egyedülálló tökfaragó készlettel. Nem csak az eredmény, de még a vele való munka is örömmel tölt majd el!

Jellemzők:

A szett tartalmaz 12 darab tök minta sablont, amelyek segítségével bárkiből könnyedén lehet tökfaragó mester. A sablonokban egyformán megtalálhatóak a vidám és a rémisztő minták is.

A szett használata igen egyszerű, a kiválasztott sablont ragaszd a tökre, rajzold körbe, majd a körberajzolt mintát vágd ki a tökből, és már kész is a halloween tök lámpásod.

Rendeld meg most, ne várj, amíg a nagykéssel elvágod a kezed!

Cikkszám: a241819-55

Üzletünkben nem tartjuk, megvásárolni csak interneten leadott rendelés útján tudod, de értesítés után személyesen is átveheted.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az Egyedi Halloween-tök egyszerűen, tökfaragó sablon segítségével, oszd meg a barátaiddal is:

0