Hogyan szervezheted meg életed szilveszteri buliját?

A szilveszter a maga (hagyományos) klasszikus és elegáns stílusával – arról már nem is beszélve, hogy karácsony után van 1 héttel – komoly nehézségeket okozhat Neked egy buli megszervezésénél.

Szilveszterkor jellemzően mindenki elegáns ruhába bújik és családi vagy baráti körben búcsúztatja el az óévet, majd pedig köszönti az újévet. Elég nagy a nyomás, hogy mindenki jól szórakozzon szilveszterkor, így néha a tökéletes parti helyszín megteremtése kisebb-nagyobb stresszel járhat. Szeretnéd, ha a vendégeid kényelmesen éreznék magukat, és mégis azt szeretnéd, ha ez a parti és éjszaka különbözne az összes többitől.

Fergeteges Szilveszteri parti
Fergeteges Szilveszteri parti

Nos, a stressznek mostantól vége! Idén, amikor a szilveszteri partidat tervezed, sok terhet levehetsz magadról, ha elolvasod ezt a cikket. Hozz létre egy szórakoztató és ünnepélyes parti környezetet dekorációkkal, parti kellékekkel és saját magad bájával!

Jöjjön hát néhány nagyszerű tipp arra, hogy hogyan szervezheted meg életed legjobb szilveszteri buliját.

Dekoráld a parti helyszínt úgy, ahogyan azt elképzelted!

Ha van elképzelésed arról, hogy milyen lesz a szilveszteri parti dekorációd, akkor díszítsd is annak megfelelően. Maradj egy bizonyos témán belül, ha aranyat választassz, akkor boruljon minden aranyba, ha ezüstöt, akkor ezüstbe, és így tovább. A fekete, a fehér, de még a színes dekorációk is szóba jöhetnek a szilveszteri dekorációhoz.

Akkor is csodásan nézhet ki a bulid, ha egyszerűen csak a karácsonyi dekorációkat tartod meg és használod fel 1 héttel később. Egy biztos, ne stresszelj a dekoráció miatt! Csak tedd a partit alkalomhoz illővé, majd pedig fókuszálj arra, hogy minőségi időt tudj eltölteni azokkal az emberekkel, akik igazán fontosak a számodra.

És hogy milyen dekorációkkal teheted bulidat emlékezetessé, jöjjenek most ehhez a jobbnál jobb ötletek.

Boldog Új Évet! függő dekoráció
Boldog Új Évet! függő dekoráció

Függő dekoráció:

Ha már rászántad magad, hogy Te szervezed meg az idei évi szilveszteri bulit, akkor legalább méltóképpen dekoráld fel a parti helyszínét! Ehhez elengedhetetlen ez a „Boldog Új Évet!” feliratú színes függő dekoráció, mely bárhol nagyszerűen fog mutatni.

A csillagok, pezsgősüvegek és poharak sem elhanyagolandók szilveszter alkalmával, hiszen ez egy olyan csillagos éjszaka, amikor kötelező inni néhány pohárral az újévre. Nincs apelláta! Így hát rögzítsd fel ezt a mennyezet dekorációt és jelezd vendégeidnek, hogy ezen a partin bizony bőven lesz pohárkoccintás.

Szerpentin:

Ezüst szerpentin
Ezüst szerpentin

Ha sikerült eldöntened, hogy milyen színek dominálnak dekorációdban, akkor válassz hozzá színben passzoló szerpentint! Egy szilveszteri buli sem múlhat el szerpentin dobálás nélkül.

Konfetti ágyú:

Az éjféli visszaszámlálás közbeni szerpentin dobálást feldobhatod néhány konfetti ágyúval, melyek szalagokat lőnek ki magukból. Például, ez az ezüst szuperül beleillik egy ezüst dekorációba.

BUÉK lufi
BÚÉK! lufi

Léggömb:

Legutoljára hagytam természetesen mind közül a legérdekesebbet, a léggömböket.

Koccintó pohár lufi
Koccintó pohár lufi

Ha egy bohókásabb, kevésbé elegáns szilveszteri bulit rendezel, akkor például ez a lufi füzér kiváló választás. Nem elég, hogy színes, de még a „BÚÉK!” felirat is olvasható rajta, mely igen egyedi megjelenést eredményez bárhova is teszed.

Egy másik kedvencem ez a koccintó poharakat ábrázoló 70 cm-es léggömb. Állítsd a helyszín egy olyan pontjára, ahol mindenki jól láthatja és így egyfolytában emlékeztetni tudja az embereket, hogy mi a dolguk ezen a bulin. Koccintásoktól lesz hangos a partid!

Lásd el vendégeidet mókás parti kellékekkel!

A parti kellékek a szilveszteri buli legfontosabb kellékei. A vendégeidnek biztosan szükségük lesz a következő kiegészítőkre ahhoz, hogy megfelelően tudják az újévet köszönteni.

 

Szilveszteri parti kalap
Szilveszteri parti kalap

Parti kalap:

Ebben a kalapban minden szempár rád fog szegeződni. Abszolút elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Szilveszteri parti tiara
Szilveszteri parti tiara

Parti tiara:

Ugye, hogy Te akarsz lenni az est fénypontja? Ebben a tiarában tuti megkapod ezt az elismerést.

Nyakba akasztható parti pohár:

Szilveszterkor bizony sokszor kell a poharat felhajtani. Ám azért, hogy ne kelljen mindig a poharad után keresgélni, lógasd azt mindjárt a nyakadba! Így ha bárki „meghív” egy italra, nem mondhatsz neki nemet, hiszen a pohár adott, már csak fel kell azt tölteni valamivel. Hát nem fantasztikus ez a nyakba akasztható parti pohár?

Szilveszteri parti szett
Szilveszteri parti szett

Szilveszteri parti kiegészítő szett:

Ha esetleg nem akarsz mindenkinek mindent egyesével összeszedni, akkor a legjobb megoldás egy szett, melyben található csákó, tiara, nyaklánc, ördögnyelv, szerpentin, vagyis minden, ami egy szilveszteri öltözéket vagy helyszínt tökéletessé tehet.

Olyan kellékeket keress, amelyek passzolnak a dekorációhoz is. Ha úgy döntöttél, hogy ezüst színű dekorációkat használsz, akkor ugyanilyen színű kiegészítőket is szerezz be magadnak és vendégeidnek.

 

Ezekkel a dekorációkkal és parti kellékekkel tuti nem fogsz mellélőni, és a Tiéd lesz az év legjobban sikerült szilveszteri bulija. Még a végén nagyban fogod csinálni!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is: