Happy Birthday 30-as Sebességkorlátozó Szülinapi Parti Szalvéta - 33 x 33 cm, 20 db-o
Happy Birthday 30-as Sebességkorlátozó Szülinapi Parti Szalvéta - 33 x 33 cm, 20 db-o

30-as Szülinapi Sebességkorlátozós Szalvéta

Raktáron!

950.- Ft

Szülinapi szalvéta 30-as táblával - mert nem csak a húszéveseké a világ;-) Ezzel is emlékeztesd az ünnepeltet, hogy ez egy igazán fontos dátum: az első, kerek születésnap, amikor valóban felnőttnek érezheti magát. Ez a szám megérdemli, hogy még a szalvéták is különlegesek legyenek!

Happy Birthday 30-as Sebességkorlátozó Szülinapi Parti Szalvéta - 33 x 33 cm, 20 db-o

30-as tábla születésnapra

Egy jó buli három fő összetevője a társaság, a zene és a dekoráció. Mivel a baráti társaság adott, a zenei stílus pedig csak a saját ízléseteken múlik, érdemes a dekorációra fektetni a hangsúlyt. Ezekkel a szalvétákkal biztosan feldobjátok a szülinapi bulit! A 33x33 centis 3 rétegű szalvéta nem csak arra jó, hogy sütemény-alátétnek használjátok, vagy a szájatokat töröljétek bele, hanem egyéb kreatív módon is hozzájárulnak a 30 éves szülinapos hangulatának megalapozásához.

Boldog 30. születésnapot!

A 30. életév mérföldkő az ember életében. Az első olyan kerek születésnap, amikor már igazán felnőttnek számít az ünnepelt. Ha meglepetésbulit szervezel, igazán ki kell tenned magadért, hiszen te teszed majd igazán emlékezetessé az ünnepelt születésnapját. A dekorációból pedig nem hiányozhat ez a különleges Happy Birthday feliratú szülinapi szalvéta sem, mely nem csak az asztalon kap majd helyet!

Érdemes mindent e bűvös szám köré csoportosítani, így egységes lesz a díszítés. 30 szál virág, ugyanennyi apró ajándék, de nem maradhatnak ki a repertoárból a 30-as táblák sem. Nem is gondolnád, ezek az apróságok milyen sokat emelnek a hangulaton!

Hogy használhatod fel kreatívan a 30-as táblákat?

Mint tudjuk, ilyen esemény csak egyszer van az ember életében, tehát legyen a jelmondat az, hogy harmincas táblát mindenhova! Pakolj KRESZ táblákat a falra, a szék ülőkéjére, de készíthettek ilyen mintás szalagot vagy koronát is attól függően, hogy nő vagy férfi az ünnepelt. Ha igazán kreatív vagy, néhány csomag egyedi mintás szülinapi szalvéta mellett nem is lesz szükséged másra ahhoz, hogy garantáltan feldobd az egész helyszín hangulatát.

Néhány ötlet, mi mindenre használhatod őket:

  • Hajtogass belőlük háromszöget a terítékhez
  • Egy laza mozdulattal rázd meg és pakold bele a poharakba
  • Válassz ki néhányat a szalvéták közül, tedd bele őket egy-egy képkeretbe és helyezd el a tánctér különböző sarkaiba.
  • Egy nagyobb tű segítségével fűzd fel őket cérnára és a boldog születésnapot felirat mellett kész a plafon díszítése is.
  • Hajtogathatsz belőlük virágot is, egy hurkapálcára tűzve akár vázába is teheted őket, így egy igazán nem mindennapi csokrot varázsolhatsz az ünnepelt számára.
  • Ha összetűzöd a sarkait, akár a sörös dobozokra vagy néhány boros üvegre is ráhúzhatod ezeket a születésnapi szalvétákat.

Már csak egy kreatív születésnapi köszönt és hiányzik!

Egy 30 éves születésnapra jár a különleges köszöntő is! Nem ér megúszni egy ilyen alkalmat néhány sablonos „boldog szülinapot” mondattal. Fogjatok össze a barátokkal és készüljetek az ünnepelt számára vicces versekkel, koreográfiával vagy dallal. A hatás garantáltan nem marad el. Ha igazán stílusosak szeretnétek lenni, csempésszétek bele a ruházatotokba is a 30-as számot. Tűrjétek az ingzsebetekbe a Happy Birthday szalvétát, vonjátok bele a koreográfiába, vagy találjatok ki a segítségével különböző játékokat! Az ilyen, elsőre gyerekesnek tűnő megmozdulásoktól lesz leginkább emlékezetes a születésnapi party és így kívánhattok az ünnepeltnek igazán boldog 30. szülinapot!

Mérete: 33 cm x 33 cm.

3-rétegű papírszalvéta.

20 db szalvéta/csomag.

Cikkszám: j145140

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az 30-as Szülinapi Sebességkorlátozós Szalvéta, oszd meg a barátaiddal is:

0