Szülinapi luficsokorHúsvétSzülinapi zsúr

Az esküvői kiegészítők teszik különlegessé a lakodalmi dekort!

Kitűztétek már az esküvő időpontját?  Az esküvőszervezés hatalmas feladat, kezdj neki időben! Ha már tudod, milyen stílusú esküvőt szeretnél, igazíts ahhoz mindent: a helyszínt, az ételeket és a dekorációt is.

Milyen a tökéletes lakodalmi dekoráció?

A jó esküvői dekor egyik legfőbb ismérve, hogy minőségi és strapabíró, hiszen a szállítás és az ide-oda pakolás nagyon megviselheti a silány minőségű anyagokat. Vannak olyan kellékek esküvőre, amelyek már-már kötelezővé nőtték ki magukat: ilyen például a vendégeket köszöntő tábla, amit krétával megírhatsz te magad is, vagy a fotózó sarok, amelyhez szükség lesz sok lufira, függő dekorációra, vagy vicces, feliratozható gondolatbuborékokra.

Az esküvő után a ceremónia keretein belül szórhatnak rátok rózsaszirmot, rizst, vagy szép buborékokat - ezt is érdemes idejében kitalálni, és jelezni a vendégeknek.

Esküvői dekorációk a tökéletes Nagy Nap kedvéért

A lakodalom során szükséged lehet egy pénzgyűjtő dobozra is, melybe a menyasszonytánc során dobálhatja be a násznép azt az összeget, amellyel hozzájárulnának a közös életetek első lépéseihez. Emellett ültetőkártyákra vagy -táblákra, asztalszámokra is érdemes gondolnod. A legjobb, ha az esküvői kiegészítők nagy részét egy helyről meg tudod rendelni, így biztosan időben és egyszerre fognak megérkezni: neked már csak szortírozni kell majd és a helyszínre vinni.

A felsoroltak mellett a lakodalmat még feldobhatja az olyan esküvő dekoráció, mint például a maszk és a kalapok, de bevezethetsz játékot, vagy játékos beszélgetést is, hogy ne laposodjon el a buli. Ha a lakodalom vagy az esküvő helyszíne nagy, és úgy gondolod, szükség lehet iránymutatásra, szerezz be néhány nyíl alakú, krétával firkálható táblát (és persze krétát!), hogy a vendégeid biztosan megtalálják majd, amit keresnek.

Fontos, hogy időben kezdd el a szervezést, a dekorációk, esküvői kiegészítők beszerzését és a legapróbb részleteket se hagyd a végére!

14 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...