LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Az Ünnepek Áruháza azért jött létre, hogy ne kelljen silány, ócska és egyébként is nagyon nehezen beszerezhető cuccokkal bajlódnod, ha szeretnél egy valóban felejthetetlen lánybúcsúhoz olyan kellékeket venni, melyek kapcsán nem fogsz majd csalódni, s utólag is elismered: a party kellékek világában is tényleg érdemes előnyben részesíteni a minőséget.

Elengethetetlen parti kellékek lánybúcsúra
Elengendhetetlen parti kellékek lánybúcsúra

A bevásárlóközpontokban kapható, nem annyira minőségi áru a legtöbb esetben csak bosszúságot okoz, arról nem is beszélve, hogy ott valóban csekélyke választékkal számolhatsz csupán.

De ennyit a mellébeszélésről. Mivel nyújt tehát többet az Ünnepek Áruháza? Ezt legegyszerűbben néhány olyan termék megemlítésével példázhatjuk, amelyek biztosan nem beszerezhetőek máshonnan.

tollas legyező
Tollas legyező

Ilyen mondjuk a pezsgősüveg formájú buborékfújó, vagy az a rengeteg pajzán marhaság, amivel még poénosabbá tehető az egyébként is nyilvánvalóan igen tartalmas este. De gondolj bele, hogy olyan igényes, mégis humoros ajándéktárgyakat is nehéz volna beszerezni máshonnan, mint például a pucér kötény, vagy a Hancúr Párbaj erotikus társasjáték. Hogy gondoljunk a jövőre is.

Ugyanakkor számtalan olyan kelléket rendelhetsz, melyek nagy része első körben nem tűnhet többnek felesleges túlzásnál, valójában azonban igen is hasznos elemei lesznek a leánybúcsúnak. Gondolunk itt például az alkalomhoz illő szebbnél szebb tiarákra, vicces fejpántokra, magyar nyelvű vállszalagokra, kitűzőkre, a tematikus tányérokra, szalvétákra, poharakra, jégkocka készítőkre, esetleg egy pajzán virágcsokorra.

Kitűző lánybúcsúra
kitűző lánybúcsúra

Hol máshol vásárolhatnál például kiváló anyagminőségű, ellenben pénisz formájú szívószálat? Ráadásul több színben.

Hozzá kell tegyük azt is, hogy az ilyen, elsősorban tényleg pajzánabb tematikájú tárgyakat már csak azért sem vásárolhatod meg nyilvános boltokban, bevásárlóközpontokban és egyéb, hasonló helyeken, mert egész egyszerűen nem mernek efféléket tartani a multik, a boltosok és az eladók,  nyilvánvalóan a közszemérem védelmében, vagy hasonló indokokkal.

Mindez nem is baj, hiszen így első osztályú forrásból juthatsz kiváló termékekhez, ráadásul mindezt egyetlen webshopon keresztül.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!