Karácsonyi (vagy bármikori) kacsa horgászat

Amennyire különösen cseng ez a cím, pont annyira őrült lehetőségről van szó, főleg annak fényében, hogy így karácsony előtt mindenütt az élőhalat tukmálják az emberre.

Mi nem élő, de annál műanyagabb kacsákat kínálunk, horgászbottal együtt, szettben.

Ennél kiválóbb ajándékot nehéz is volna elképzelni, mi meg sem próbáltuk, és a jövőben sem fogjuk.

Kacsa horgászat
Kacsa horgászat

Az Ünnepek Áruháza alapfilozófiájának része, hogy a kezdetek óta törekszünk a konvenciók ledöntésére, így felháborodottan tapasztaltuk, hogy a horgászok kizárólag halakat foghatnak botjukkal, szárnyasokat nem, s többségük már bele is törődött mindebbe.

Mi ezt nem hagyhatjuk, hiszen akkor szembemennénk hitvallásunkkal, így most lehetővé tesszük a kacsa horgászatot!

A kacsa a legtöbb esetben persze nem hagyja magát olyan könnyen kifogni, meg a kukacot sem szereti annyira, a salátalevél ellenben leázik a horogról. Szóval vannak gondok. Ezért mi rájöttünk, hogy az a legegyszerűbb, ha eleve műanyag kacsákat is adunk, a sport első számú tereként pedig meghatározzuk a fürdőkádat.

Az új sportág nagy előnye, hogy a sportoló bármikor lehet meztelen, sőt, ajánljuk is a ruhátlanságot!

A kacsa horgászkészlet nagyszerű ajándék (bármikor is legyen rajtad az ajándékozási kényszer) horgászoknak és kacsa tenyésztésben érdekelt, de minimum e kedves szárnyasok tartásában járatos barátainknak.

Már csak azért is, mert mindkét esetben lesz ez ismert, és egy nem ismert momentum az ajándék használatát illetően. (Kivéve persze, ha olyan horgász kapja, aki egyébként kacsákkal is foglalkozik, ebben az esetben azonban telitalálatról van szó az ajándékozást illetően).

Most, bár a karácsonyról már talán lecsúsztál, de nem a kacsáról, gyorsan rendelj egy szettet, nehogy elfogyjon! Persze az az eshetőség is megoldás lehet, ha délig személyesen bejössz (ha most épp 24-e van) és kiválasztod az ajándékot, és már viheted is.

Annyi jó ötletünk van, hogy alig győzzük!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is: