Nézzünk néhány egészen friss karácsonyi ajándékötletet!

Mert ezekből sosem tudunk kifogyni! Néha olyan érzésünk van, hogy ha június közepén szeretnél karácsonyi ajándékot vásárolni, nálunk akkor is probléma nélkül megtehetnéd, sőt! Még tematikus ajándékokról is lehetne szó, hiszen mi télen is árulunk strandolós dolgokat, míg a nyár abszolút közepén is kapsz mikulásruhát, ha arra van szükséged.

 De most tényleg maradjunk az aktualitásoknál!

USB hűtőszekrény

USB Hűtőszekrény
USB hűtőszekrény

Ma már minden USB-ről tölthető, vagy működtethető. Lassan ott tartunk, hogy mi magunk is kapunk majd születésünkkor egy USB portot, nehogy baj legyen.

Van azonban itt egy egészen mókás darab, konkrétan egy olyan USB hűtőszekrény, melyben egyetlen doboz italt hűthetsz magadnak, azt azonban bármikor, ha van nálad mondjuk egy laptop.

Fel voltál háborodva rajta, hogy újra itt vannak a 0,33-as sörök? Most örülni fogsz.

Rajzolható földgömb kicsiknek, nagyoknak és nagyiknak

Rajzolható földgömb
Rajzolható földgömb

Ez nem azért jó, mert nagy innováció rejlik a fejlesztés mögött, hanem azért, mert elképesztően jó ötlet két hasznos eszközt ilyen módon házasítani. Természetesen a földgömbről és a rajztábláról van szó. Szerencsére az országokat és a földrészeket nem tudod letörölni (ez egyben azt is jelenti, hogy világuralmi terveket szövögető barátodnak inkább ne vedd meg karácsonyra), ellenben beleírhatod, hogy hová szeretnél majd eljutni, honnan jöttél haza nemrég, vagy, hogy hol jártál eddigi életed során.

Persze azt firkálsz rá, amit csak akarsz.

Színes képkeret falióra anyunak

Színes képkeret óra
Színes képkeret falióra

Sosem tudod, hogy mit vegyél anyukádnak karácsonyra, de most megsértődnél, ha itt azt olvasnád, hogy azért van mindez, mert figyelmetlen vagy? Nos, akkor neked találták ki a színes képkeretek együtteséből összeállított faliórát, amely remek lehetőség arra, hogy néhány, méretben is megfelelő fotó segítségével örömet okozz. ...még időben!

De inkább nézz körül és válassz kedved szerint, hiszen bőven van miből!

Mert mi ugyan nem tudhatjuk, hogy te pontosan mit szeretnél, ezért szerzünk be inkább mindent, már jó előre!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is: