Kedvező árakLánybúcsúEsküvő

Boszorkány kalapok – ha kell egy kis mágia

Csak nem jön egy halloweeni buli? Esetleg farsang? Vagy csak simán egy jó kis beöltözős házibuli?

Bármelyik is legyen, ha bele akarsz csempészni egy kis varázslatot, akkor egészítsd ki jelmezed boszorkány kalapok segítségével!

Nincs boszorkány kalap nélkül

Mitől lesz teljes egy halloween jelmez? A sminktől? Talán. A viselkedésedtől? Esetleg. De, ami leginkább hozzátesz ahhoz, hogy tényleg tökéletes legyen az utolsó simításig, az egy hozzá illő kiegészítő. Vagyis, hogy ha boszorkánynak szeretnél beöltözni a következő bulin, akkor kellenek az extrák is a halloween kellékek közül, hogy tökéletessé tehesd a szetted. És a boszi jelmez legszuperebb kiegészítője természetesen egy kalap!

Persze a boszorkány kalapok sem mind egyformák. Nálunk minden típusból találsz: van fekete, szürke, narancssárga, vörös, de van pókmintás, pókhálós, elegánsabb, félelmetesebb… Igazából minden, ami csak eszedbe juthat.

Sőt, ha valamilyen más party kellékek is szükségesek a boszorka jelmezedhez, akkor is jó helyen jársz. Itt nem csak a kalapok, de a boszorkányjelmez minden féle kiegészítője helyet kapott.

Ha sminkre, rúzsra, ékszerre, harisnyára, köpenyre, bosziorra, vagy esetleg seprűre lenne szükséged, azt is megtalálod. Hiszen mi minden részletre odafigyelünk! És így neked csupán annyi lesz a dolgod, hogy összeválogasd a neked tetsző darabokat, utána pedig jöhetnek az elismerő pillantások és a sok dicséret.

Szóval, ha a következő bulin te szeretnél a fekete mágia királynője lenni, és azt szeretnéd, hogy boszi jelmezed minden részlete tökéletes legyen, akkor nézz szét jelmez kiegészítőink között, válassz egyet a boszorkány kalapok gyűjteményéből, és legyél igazán varázslatos a partin!

16 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...