Szerelmes lufiSzülinapi luficsokorSzülinapi party kellékek

Létezhet-e tökéletesebb témaadó egy igazán csajos bulihoz, mint a varázslatos, mindig vidám unikornis? Ezt a gyönyörű képzeletbeli állatot nem lehet nem szeretni. Nem véletlen, hogy születésnapi témákat bemutató blogsorozatunk e heti cikkében övé a főszerep.

Unikornis szülinap
Unikornis szülinap

Amellett, hogy az unikornisok az elmúlt években a divatvilágot is meghódították és egyre több felnőtt szívét is elrabolják, a fiatalabb generációk körében is töretlen népszerűségnek örvendenek, így egy szülinapi bulit is garantáltan sikeressé tehetnek. A zsúrra meghívott vendégeket már azzal megörvendeztethetjük, ráhangolhatjuk a témára, hogy a meghívókon megjelenítjük ezeket a csodálatos lényeket.

Az unikornisok az esemény előtti előkészületeket is varázslatossá tehetik. A dekorelemeken megjelenő színes, vidám egyszarvúk látványa már a dekorálással kapcsolatos munkálatokat is feldobja. Ezeknek a kedves lényekkel díszített szalagoknak, füzéreknek, függőknek, lufiknak szinte öröm megtalálni a tökéletes helyet.

Természetesen nemcsak az otthonunkat, hanem magunkat is feldíszíthetjük az esemény tiszteletére. A vendégek számára akár dresscode-ot is kitalálhatunk. Megjelölhetjük a meghívóban, hogy szivárványszínű vagy éppen fehér, esetleg rózsaszín öltözetben várjuk őket az eseményre. Az igazán unikornisos hatás érdekében pedig olyan szuper, mókás kiegészítőkkel is készülhetünk a vendégek számára, mint például szarv alakú particsákó, fejdísz vagy éppen egy pinata, amely garantáltan nagyszerű szórakozást hoz és felejthetetlen perceket szerez a résztvevőknek.

Dekoráció terén természetesen az ünnepi asztalról sem szabad megfeledkezni. Amellett, hogy  az ilyen zsúrok elengedhetetlen kiegészítőit, a praktikus papírtányérokat, papírpoharakat unikornisos kivitelben szerezzük be, a nassolnivalókat is a témához igazíthatjuk. Kínálhatunk színes vattacukrot, cupcake-eket, milkshake-eket, vagy ha valami egészségesebbre vágyunk, szivárvány színsorrendbe rendezett friss gyümölcsöket. Ha csúcsra szeretnénk pörgetni a témához való kapcsolódást, a szalvéták, sőt az asztalterítő is idézheti az unikornisokat.

A nassolnivalók menüjének összeállításakor persze érdemes szem előtt tartani, hogy az ünnepelt nem maradhat születésnapi torta nélkül, vagyis nem árt, ha a vendégek tudnak helyet hagyni egy szelet finom édességnek. A témához természetesen a torta is kapcsolódhat. Akár a színvilága, akár az alakja, akár a rá kerülő gyertyák, egyéb dekorelemek is összeköthetik azzal.

A sok elfogyasztott cukortól felpörgött kis vendég számára ajánlott valami játékos programmal, közös tevékenységgel is készülni. A jól bevált partijátékokon és a fent már említett pinatán kívül nagyszerű szórakozást nyújthat a közös fotózkodás – természetesen témába vágó kiegészítőkkel – vagy egy mókás unikornisos játék.

Egy jól megválasztott téma gyakran a segítségünkre lehet a szervezésben és abban, hogy kihozzuk a maximumot az eseményből. Az unikornisok emellett vidám színekkel és varázslatos aurával is kiegészítik, még nagyszerűbbé teszik a születésnapi zsúrokat.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!