Kedvező árakBallagásSzülinapi luficsokor

Cuki Szempilla Mintás Parti Szalvéta - 33 cm x 33 cm, 20 db-os

1 150 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
Bármiben fogadni mernénk, hogy egy ilyen elképesztően cuki szempilla mintás szalvéta még sosem keresztezte az utadat. Velünk is először jött szembe, és azonnal magunkhoz ragadtuk, hogy a Te szülinapi bulidat is ultra csajossá varázsolhassa.

Ez egy igazán különleges szalvéta, ami a minden kislány szívéhez közel álló unikornis party kollekciónk legújabb tagja. Bár mintája egy csukott szempárt ábrázol hosszú szempillával, jól megnézve Te is felfedezheted az édes kis bébi unikornis szemek vonásait. Ez a szempilla mintás szalvéta nagyon jól kiegészíti az unikornisos témában nálunk fellelhető party kellékeket. Így tehát válassz hozzá nyugodtan egyszarvús tányért és poharat is. A plafonon remekül mutat majd az unikornisos spirális függő és a lampion is. A lufikról meg már nem is beszélve. Van belőlük bőven választék.

Csajos szülinap témában is remekül felhasználható. Simán mondhatjuk rá, hogy kortalan darab. Jól mutat egy rózsaszín imádó tini buliban, egy húszas éveiben járó insta csaj fergeteg partiján, de egy harmincas éveit taposó anyuka arcára is mosolyt csalhat a reggeli kávéja mellett.

Mintás szalvéta kínálatunk között ez az egyik legjobban variálható darab. (Pedig még csak nem is egy cicás szalvéta.) Szuperül megállja a helyét egy lánybúcsú asztaldekoráció részeként, főként, ha a menyasszony kissé szemérmesebb és kevésbé részesíti előnyben a fütyis kellékeket. Most, hogy azt is tisztáztuk, mennyire szuper party kellék lánybúcsúra, nézzük, hogy még mire használhatod fel.

A szempilla mintás szalvéta alternatív felhasználása

A neten szörfölve az ember csak úgy kapkodja a fejét. Az ötletek szülinapra nőknek kifejezésre például 166 ezer találatot dob ki a Google alig 0,37 másodperc alatt. Mi mégis inkább arra buzdítunk, hogy mindenképpen adj saját kézzel készített ajándékot is szeretteidnek. Jelen esteben ezzel a szalvétával szuperül bevonhatsz egy dobozt dekupázs technikával. Majd telis-tele rakhatod saját készítésű sütikkel. A siker garantált!

Varázsold el a vendégeket bulidon ezekkel a cuki, szempilla mintás szalvétákkal.

Mérete: 33 cm x 33 cm.

3-rétegű papírszalvéta.

20 db szalvéta/csomag.

Cikkszám: oSP33-70

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 15.000 Ft 1490 Ft
GLS futár 15.001 Ft - 20.000 Ft 1290 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 1090 Ft
20.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 420 Ft

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...