Szerelmes lufiSzülinapi luficsokorSzülinapi party kellékek

Azok számára, akik szeretik személyes, a virágnál és a bonbonnál egyedibb ajándékokkal meglepni a hölgyeket, ez az időszak kiemelten sok fejtöréssel jár, hiszen a Valentin-nap után nem egész egy hónappal a nemzetközi nőnap alkalmából is valami nem mindennapi aprósággal kell előállni – nemcsak a kedvesünk, de barátaink, rokonaink számára is. E heti blogcikkünkben ehhez adunk ötletet.

Open When csomagok - Nyisd ki ha...
Open When meglepetés - Nyisd ki ha...

Március 8-a, a nemzetközi nőnap a nőkről és az ő harcukről szól, amellyel a nők elleni erőszak, a nőket érő családon belüli erőszak, a munkahelyi szexuális zaklatás, a prostitúció és az egyéb, nők ellen elkövetett erőszak felszámolásáért küzdenek. A megajándékozásuk ilyenkor nemcsak egy kedves gesztus, hanem fontos üzenettel is bír: kifejezi, hogy mellettük állunk, támogatjuk őket ebben a küzdelemben.

Ezt természetesen megtehetjük a hagyományosabbnak számító apró kedvességekkel: egy-egy szál virággal, édességgel vagy éppen egy luficsokorral, de akár olyasmit is ajándékozhatsz, ami nemcsak az átadás pillanatában, hanem egész évben érezteti velük, mennyire fontosak számodra.

Az Open When csomagok amellett, hogy hónapokon át tartó élményt nyújtanak, abban is segítenek, hogy egy kis darab a szívünkből a szeretteink mellett legyen a legnehezebb pillanataikban. A szeretettel és törődéssel teli csomaggal nemcsak kedvesünket lephetjük meg, de barátaink, testvérünk és édesanyánk számára is találhatunk megfelelő összeállítást.

A csomagok 15+1 borítékot tartalmaznak, amelyeket csak olyan speciális élethelyzetekben nyithat ki az ajándékozott, amelyekben egészen biztosan szüksége lenne a támogatásodra. A borítékokban kedves üzenetek, apró ajándékok bújnak meg, amelyek segítenek nekünk abban, hogy – legalább lélekben – akkor is ott legyünk szeretteink mellett, amikor ezt a körülmények esetleg nem teszik lehetővé.

Legyen szó általános hiányérzetről, egy rosszkedvű, vagy éppen stresszes napról, az Open Whennek köszönhetően a szeretteid érezni fogják, hogy mellettük állsz és támogatod őket. De segítségedre vannak akkor is, amikor a születésnapján, esetleg újév alkalmából köszöntenéd őket, de valamiért nem tudsz személyesen jelen lenni a megfelelő pillanatban.

Open When csomagok - az igazán kreatív meglepetés
Open When csomagok - az igazán kreatív meglepetés

Az Open When csomagok többek mint néhány boríték egy dobozban, hiszen a segítségükkel eddig még nem látott formában adhatod magadat és a kedvességedet a szeretteidnek. Ezzel az egyedi, kreatív meglepetéssel nem lehet melléfogni. Csalj velük mosolyt hónapokon keresztül kedvesed, anyukád, testvéred vagy barátaid arcára ezekkel a csodaszépen illusztrált, ötletes levelekkel és apró, kedves ajándékokkal!

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!