Kedvező árakLánybúcsúEsküvő

Jaj, Te drága Szilveszter! Szeretnénk Neked is egy valódi újévi élményt adni. Olyat, amiről mindig is álmodtál. Na, ehhez elsődleges fontosságú, hogy az asztal és a szilveszteri teríték rendben legyen. Nem mindegy, hol eszitek majd a lencsefőzeléket. :)

Ha jön az Újév, méltóképpen érdemes búcsúztatni a régit

De mit is jelent az, hogy méltóképpen? Most akkor költsünk több százezret egy vacsorára, hogy aztán holnap feltakaríthassuk a konfettit és mosogassuk a tányérokat, és kidobhassuk az ételmaradékot?

Nem és nem!

Pusztán arról van szó, hogy kombináljuk a Te kreativitásodat az Ünnepek Áruháza fergeteges kínálatával, és már meg is vagyunk.

Ha itt jársz, akkor bátran kezdd a szilveszteri teríték megvásárlásával, hiszen az az alapja mindennek. Aztán majd jöhet a többi party kellék is.

A szilveszteri asztaldekoráció nem vicc

Nem bizony, hiszen az asztalnál ülve koccintotok majd az újévre, és bizony itt kerül elfogyasztásra a szilveszteri menü is. Válassz tehát olyan terítéket, ami maximálisan kiszolgálja az igényeidet!

De ki akar mosogatni?

Ugye senki!

Az év első napján kinek van kedve a mosogató felett görnyedni, vagy betuszkolni a mosogatógépbe a csetrest?

Válassz Te is izgalmas és designos party tányérokat! A szilveszteri ötletek közül az egyik legnagyobb ez, hiszen így nem kell mosogatnod, ráadásul sokkal jobban néz ki, mint a nagymama uncsi Zsolnay készlete.

Fókuszban az arany

Ötletek szilveszterre?... az asztalra?Az utóbbi évek kétségkívül az aranyról szóltak a szilveszteri teríték univerzumban. Ez a gazdagság színe, amely megjelenhet a terítéken is. Bátran kombináld az aranyat a feketével, a fehérrel és az ezüsttel!

Ünnepek Áruháza – az asztalterítő webshop

Jelmezekkel, lufikkal és más party kellékekkel is foglalkozunk, de igen. Mondhatjuk, hogy asztalterítő webáruház vagyunk. Nem kizárólag a fent említett aranyszín található meg nálunk, hanem sok más is. Görgess bátran lejjebb!

Asztali futó? Bizony, erre is szükséged lehet!

Mi kizárólag organza futókat kínálunk Neked. Ha szereted ezt a csodás anyagot, kattints ide!

18 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...