NyárLánybúcsúNyerj!

Manapság egyre elterjedtebb az anyák napja mellett az apák napját is megünnepelni. A június harmadik hétvégéjén tartott eseményen végre az apukák kerülnek a középpontba. Ilyenkor jöhetnek az ízig-vérig apa-fia és apa-lánya programok. Mivel június vége felé már majdnem biztosak lehetünk a jó időben, érdemes szabadtéri programot szervezni. Elmenni kirándulni, bobozni, a Vasúttörténeti Parkba, vagy az Állatkertbe.

A programok mellett azonban nem árt előre kitalálni, hogy mi legyen az ajándék apák napjára. Mi, az Ünnepek Áruházánál igen nagy odafigyeléssel jártuk körbe a témát. Így sikerült olyan termékeket összeválogatni, amik közül biztosan rád talál a legjobb apa ajándék.

A legeslegjobb ezekben a meglepikben az, hogy nem csak apák napjára, vagy névnapra nagyszerű választás, hanem bármelyikből lehet szuper szülinapi ajándék apáknak. A legjobb apa póló, vagy egy legjobb apa idézet bárki számára ismerős lehet, de vajon hallottál-e már olyan vállszalagról, amin ez a felirat díszeleg? Ha nem, akkor jó hírünk van. Nálunk ilyet is találsz. :)

Lássuk, mi mindennel lepheted meg apukádat, azaz nálunk mi a legjobb ajándék apáknak:

Két féle ajándékcsomag közül is választhatsz. Az egyikben 3, a másikban 5 különlegesség lapul. Ha azonban csak egy kisebb dologgal ajándékoznád meg apukád, nálunk arra is van lehetőség.

Választhatsz a már említett vállszalagot, van 2 féle kitűzőnk, de akár a kedvenc borára is ráragaszthatod a legjobb apa boros címkét. Az ajándéktábla és a bögre már csak hab a tortán. Sőt, extra apa ajándék lehet a léggömbből készült asztali dísz is. Ugyanis teljes tévhit, hogy az apukák nem szeretik a lufikat. :)

A legjobb apa
A legjobb apa

Reméljük, az ajándék apáknak szekciónkkal segítettünk megtalálni a legmegfelelőbbet a Te apukád számára is. Most már nincs is más dolgod, mint betenni a kosaradba és várni a hipergyors szállítást. :)

15 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...