Szülinapi zsúrSzülinapi luficsokorSzülinapi party felnőtteknek

Szerpentinek - Kezdődjön a szülinapi vagy szilveszteri buli!

Annyi biztos, hogy egy fergeteges szülinapi buli, vagy szilveszteri ereszd el a hajam elengedhetetlen kelléke a szerpentin, hiszen a dekorálás folyamatát egyszerűvé és élvezetessé, magát a dekorációt pedig hihetetlenül látványossá teszi!

Habot kilövő és a levegőn megszilárduló szerpentin spray

Utálsz megfelelő helyet keresni a különböző függő díszeknek? Unod már a fölösleges szögelést és akasztgatást, a lakás órákon át tartó díszítgetését a bulik előtt? Ha azok közé tartozol, akik nem élvezik a hosszúra nyúló dekorálást, viszont szeretnéd hangulatossá tenni a lakást, akkor a szerpentines spray neked lett kitalálva! Így már maga a díszítés is buli – és ráadásul hihetetlenül gyorsan végezhetsz vele. Ki ne élvezné, hogy egy gomb megnyomásával színes szalagokat varázsolhat pillanatok alatt?

A sokszínű, tekeredő papírszalagok rendkívül mutatósak és hangulatosak, a szerpentin kilövő használatával pedig akár külön mókás programpont is lehet a közös díszítés. Így kevesebb feladat hárul a házigazdára, és még a jó hangulat is garantált.

Néhány színes szalag a tökéletes hangulatért!

Ha igazán extrém dekorációra vágysz, webáruházunkban rengeteg különböző spray és a kilövő közül válogathatsz. Válassz kedvedre a kínálatunkban lévő szerpentinek közül, kombináld őket vagy akár próbáld ki az összeset! Töltsd meg a lakást hosszú színes szalagokkal, a tökéletes szilveszteri, vagy szülinapi hangulatért. Lövöldözzetek szerpentint, és hagyjátok kibontakozni a bennetek élő gyermeki lelket, élvezzétek együtt díszítés és a buli örömét, és tegyetek róla, hogy maradandó emlék legyen majd ez az este!

Nincs is annál jobb érzés, mint mikor az unalmas és végeérhetetlen hétvégi, vagy tavaszi nagytakarítás közben mosolyt csal az arcodra hónapokkal később a kanapé mögül előkerülő szerpentin darabka, és egy pár percre felidézi benned a buli fergeteges hangulatát;)

20 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...