NyárLánybúcsúNyerj!

Közeledik a farsang, és te még nem tudod, minek öltözöl be? Vagy a jelmezed nagyjából kész, de valami még hiányzik? A farsangi maszk elengedhetetlen kelléke a farsangi buliknak, hiszen ez segít fenntartani az inkognitódat.

Iskolai vagy óvodai farsang - éljen a DIY vonal!

Ebben a korban a legjobb ötlet a házi készítésű jelmez farsangra. Hiszen jövőre úgyis kinövi a gyerkőc, és biztosan más mesefigura vagy szuperhős szeretne lenni, esetleg valami különleges növény, állat vagy tárgy - a gyerekek fantáziája igen szerteágazó. A ruha viszonylag könnyen megoldható házilag, na de mit tegyen, akinek a keze nem rajzol olyan ügyesen, mint ahogy varr? Egy jó maszk tökéletessé teszi  majd az illúziót!

Természetesen nem mindenki olyan ügyes, hogy egyedül megbirkózzon a saját jelmez elkészítésével - vagy csak nincs rá ideje. Ha Te is közéjük tartozol, nézz körül a komplett jelmez kínálatunkban!

Gimnáziumi, munkahelyi farsang

A felnőtt(ebb) élet több választási lehetőséget engedélyez a farsangi kellékek tekintetében is. Ebben a korban már nem kell ténylegesen valaki bőrébe bújni (bár még mindig megteheted, hírességek vagy akciófilmek szereplőinek inspirálásával).

Ha nincs konkrét ötleted, a gimnáziumi, esetleg a céges farsangi rendezvényekre egy-egy estélyi vagy koktélruha mellé elegendő a csipke álarc vagy csipke maszk. Esetleg valami színes dísszel megbolondított szemálarc. Férfiaknak a zakó mellé remekül mutat a fekete arcmaszk, vagy (ha nem szeretnéd az egész arcod eltakarni), egy tetszőleges színű szemmaszk is elegendő.

A maszk anyaga és kezelése

A szemmaszk és álarc kényes farsangi kiegészítők, éppen ezért nem árt rájuk vigyázni. A csipke, illetve a papír anyagú maszkok könnyen szakadhatnak, míg a műanyag maszkokról még a pezsgő is lepereg. Gondos csomagolással és óvatos szállítással mi mindent megteszünk, hogy épségben érkezzenek meg hozzád a kiválasztott farsangi kellékek. Neked már csak annyi a dolgod, hogy vigyázol a farsangi maszkodra.

28 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...