Szülinapi luficsokorSzülinapi zsúrBallagás

Mutasd a kulcstartód, és megmondom ki vagy! Tény, hogy csak részben szól így a mondás, de milyen igaz, hogy egy frappáns kulcstartó mennyit elárul a stílusodról! Ennél már csak az a jobb, ha a más téren is hasznossá teszi magát – például bármikor kinyithatod vele a sört.

Ezt a kategóriát egyenesen neked találtuk ki, ha kedveled a rendhagyó, izgalmas dolgokat – és a sört!

Mire jó a kulcstartó?

A legtöbb kulcscsomón egészen biztosan lóg egy kulcstartó is, ami igenis rengeteget árulkodik a személyiségedről. Képeld el, hogyan reagálnál, ha valamilyen kigyúrt pasi kulcsán rózsaszín pónis kulcstartót látnál fityegni? Ha ugyanezt a barátnőd kezében látod, nem különösebbképpen meglepő. A különleges kulcstartók tehát betekintést engednek a személyiségedbe, miközben téged jó kedvre derítenek! Szólhatnak a hobbidról, a munkádról, vagy éppen bármi másról, ami meghatározza az életed, és bizony itt, a kulcstartók webshop kínálatában ezeket meg is találhatod.

A vicces kulcstartók azon túl, hogy figyelemfelkeltőek, nagyon hasznosak is: mindenkivel előfordult már, hogy a mélyebb kabátzsebben, nagyobb táskában egyszerűen elveszett a kulcscsomó. Ha azonban a te kulcsaidon is van valami apró bigyó, akkor sokkal hamarabb a kezed ügyébe kerülhet a nagy keresgélésben.

Nézz körül ebben a kategóriában, mert az autó szerelmesei, és a filmek megszállottjai is találhatnak kedvükre valót. És természetesen talán mondanunk sem kell, hogy a sörnyitók és a kulcstartók ajándéknak is ideálisak

Azok a jó öreg sörnyitók…

Ormótlanok, unalmasak és fantáziátlanok, sőt sokszor még túlságosan súlyosak is. Pedig egy stílusos sörnyitó minden otthonba kell. Hogy miért? Gondold csak végig, hogy mikor is használod… Például amikor átjönnek a barátaid, te pedig szeretnél felszolgálni néhány italt. Képzeld csak el, mennyivel jobban mutat, ha ezt különleges sörnyitóval teszed! Ráadásul egészen különleges helyeken használhatod őket!

Létezik már fali sörnyitó is, amit könnyedén falra szerelhetsz, és pillanatok alatt erőlködés nélkül kinyithatod a sörösüvegeket. Különösen hasznos lehet, ha csak egyik kezed áll rendelkezésre, mert a másikban mondjuk felespohár, vagy valami rágcsálnivaló van. Ha pedig igazán stílusos akarsz lenni, itt van  sörnyitó gyűrű is, amit az ujjadra felhúzva szintúgy könnyedén használhatsz.

Egyszerre dísz és használati eszköz

Ahogy az imént is írtuk, az ormótlan sörnyitók ideje lejárt! Rengeteg kreatív sörnyitó kapható, amik nem csak, hogy hasznosak, de a lakás díszítőelemeként is megállják a helyüket. Itt van például a King Kong sörnyitó, ami valóban 3 az 1-ben működik. A mágneseknek köszönhetően kitartóan függeszkedik a hűtőd oldalán, akár a kulcsodat is ráakaszthatod, ha éppen nincs szükséged rá sörnyitáshoz.

Ha pedig már úgyis a filmes utalásoknál tartunk, a Star Wars rajongói sem maradhatnak ki! Nekik lett kitalálva a star wars sörnyitó, amit szintén a kulcsodra rögzíthetsz, így bármikor kéznél lesz, akkor is, ha éppen úton vagy az Ezeréves Sólyommal.

Ne érd be ezentúl az unalmas és formátlan kulcstartókkal és sörnyitókkal. Válogass kedvedre, ha ajándékot keresel, mert ezek nem csupán stílusosak, de hasznosak is. Neked melyik a kedvenced?

24 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...