LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Szeptember 1-jén beköszöntött a meteorológiai ősz, szeptember 23-ával pedig a csillagászati ősz is kezdetét vette. Így tehát végre bátran kijelenthetjük, hogy hivatalosan is az őszben járunk. Mi ennek az évszaknak már érezzük is a hatásait, ugye ezzel te magad is így vagy?

Halloween
Halloween

A fák levelei kezdenek megváltozni, és a szél is másképp fúj mind a nappali, mind az esti órákban. Az ősz számtalan dolgot hoz magával, köztük egy fontos kérdést, mely válaszért kiált. Mi legyek idén halloween-kor? Bizony, ez a kérdés alapos átgondolást és megfontolást igényel. És mivel mi törődünk veled, a segítségedre szeretnénk lenni a tökéletes halloween-i megjelenés kiválasztásában.

Amint elkezdesz ezen a kérdésen morfondírozni, érdemes néhány dolgot figyelembe venned.  

Darth Vader jelmez
Darth Vader jelmez

Van kedvenc filmed, filmes karaktered? Ha igen, érdemes egy olyan filmből ismert kulcsfigurát kiválasztanod, akit kivétel nélkül mindenki ismer. Ilyen karakter lehet például a Star Wars filmekből megismert gonosz nagyúr, Darth Vader. Ki tudja, lehet, hogy az egyik vendég éppen Luke Skywalker bőrébe bújik, és akkor bizony ti magatok is összemérhetitek erőtöket.

Bohóc jelmez
Bohóc jelmez

Esetleg igazi mókamester hírében állsz? Ha minden parti középpontjában te vagy, és az embereket is bármikor szívesen, na meg persze, könnyedén megnevetteted, akkor egy vicces jelmez a legjobb választás a számodra. A halloween-nek nem feltétlen csak a borzongásról kell szólnia. Természetesen, jó, ha van abból is, de ugyanúgy a mókának és a viccelődésnek is helye van a halloween partin. Miért ne öltözhetnél például bohócnak, aki sorra megtréfálja a vendégeket?

Super Mario jelmez
Super Mario jelmez

Netán nosztalgikus hangulatban vagy? Néha a legjobb halloween jelmez a gyermekkori emlékeidhez kapcsolható. Lehet épp itt az ideje, hogy megelevenítsd a gyerekkorodból megismert videós játék főhősét, Super Mario-t! Külön jó hír, hogy gyermekeddel összeöltözhettek, hiszen gyerek és felnőtt jelmezben is elérhető ugyanaz a jelmez.

Vámpír köpeny
Vámpír köpeny

Netán a hagyományos halloween jelmezeknél maradnál? Ez sem lehet probléma. Ugyanis a klasszikus ijesztő halloween jelmezek mindig igazán stílusosak. Az olyan karakterek, mint a boszorkány,szellem,zombi és a vámpír mind-mind klasszikusnak tekinthetőek, hiszen a legnépszerűbb kedvencek közé tartoznak. Teríts magadra egy vámpír köpenyt, szerezz be néhány egyéb kiegészítőt is, és indulhat is az igazi vérszívás!

Szexi nővér jelmez
Nővér jelmez

Esetleg szívesen viselnél valami olyat, amitől megrökönyödnek az emberek? Valami olyat, amit egyébként a hétköznapokon eszedbe sem jutna felvenni? Egy szexi nővér jelmezhez például mit szólnál? A partin a pasik biztos szívrohamot kapnak majd tőled, de gond egy szál sem, hiszen te azonnal meg is tudod őket gyógyítani.

Sikerült megtalálnod a legtökéletesebb jelmezt, és kíváncsi vagy arra, hogy mitől lehet a megjelenésed még különlegesebb? Nem mondunk nagy dolgot, de amit mondunk, mégis  különös jelentőséggel bír. Mindössze egy szó, arcfestékek. Mi megmondtuk, hogy nem kell semmi kacifántosra gondolni.

Csontváz arcfesték készlet
Csontváz arcfestő készlet

Az arcfestékekkel olyan karakterek fizimiskáját festheted az arcodra, mint a csontváz, a vámpír, a boszorkány, vagy maga az ördög. Természetesen más figurákat is megeleveníthetsz a megfelelő festékekkel. Fantáziádnak csak a csillagos ég szabhat határt. Vannak olyan festékek is, melyek a sötétben világítanak ezzel fokozva az elérni kívánt hatást.

Ha követed tanácsainkat, biztosak vagyunk benne, hogy a tiéd lesz az év legjobb halloween jelmeze.

Jó bulizást!

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!