LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Tudtad, hogy ma van az állatok világnapja? És azt tudtad, hogy honnan ered és miért jött létre ez a nap? 1931-ben egy firenzei konferencián a környezetvédők bevezették az állatok világnapját, amely a világ veszélyeztetett fajaira hivatott felhívni az emberek figyelmét. Az állatok világnapját minden év október 4-én ünneplik, Szent Ferenc (az állatok védőszentje) emléknapján.

Állatok világnapja
Állatok világnapja

Az állatok világnapja mindenkit érint, aki törődik környezetével és az állatokkal. Minden év október 4-én az állatok világnapján a budapesti Tropicarium kecsegtető programokat kínál az állatbarátoknak, akik különböző előadásokat nézhetnek meg, ügyességi játékokban vehetnek részt, valamint állatokat simogathatnak, etethetnek.

Mivel az Ünnepek Áruházánál hatalmas állatbarátok vagyunk, nem engedhettük meg magunknak, hogy egy izgalmas blog nélkül teljen el ez a nagyszerű nap. Ebben a blogban érdekes és hasznos állatos termékeket mutatunk be neked.

Állatos lufi
Állatos lufi

Kezdjük mindjárt a lufikkal, melyek számos alkalom kiváló dekorációi! Lehet, hogy neked mindjárt az állatok világnapja kapcsán lesz szükséged állat mintás lufikra, de az is lehet, hogy gyermeked imádja az állatokat, és a születésnapja alkalmából lepnéd meg ilyen helyes léggömbökkel.

A nálunk kapható lufikról feltétlen tudnod kell, hogy 100%-ban környezetbarátak, ugyanannyi idő alatt bomlanak le, mint egy tölgyfalevél. A léggömböket a rájuk nyomott minta miatt érdemes héliummal felfújni, azonban ennek hatására érzékenyebbek a környezeti hatásokra. A héliumos lufi a hideg hatására összemegy, míg melegben kitágul, ezért nem szabad közvetlen napfénynek kitenni.

A mi héliummal töltött lufijaink azért is különböznek a többiekétől, mert hosszabb ideig képesek lebegni. És hogy ez minek köszönhető? Hát annak, hogy egy speciális zselét teszünk a léggömb belsejébe, mely a falát belülről bevonva tovább tartja szép állapotban.

Állatos edényfogó
Állatos edényfogó

Létezik nálunk egy másik termékcsalád, melyért a női olvasóink odáig lesznek. És hogy miért főként ők? Mert az a bizonyos tárgy szorosan a főzéshez kapcsolódik, abban pedig ugye – tudjuk jól - elsősorban a hölgyek jeleskednek. Na de nem csigázlak tovább. Ez a tárgy a szilikon edényfogó, mely amellett, hogy segít a kezedet a sütő közvetlen közelében vagy belsejében is biztonságban tartani, még cuki is, ugyanis különböző állatos dizájnokban érhető el. Engedd be a békát, a malacot, a majmot és a bocit a konyhádba, és főzzetek ki együtt valami finomat!

Állatos maszk
Állatos maszk

Ha egy kis családi vagy baráti összejövetelt rendezel, akkor feltétlen emlékezz meg erről a napról, és barátaid fejébe is próbáld meg belevésni fontosságát! Ezt pedig hogy máshogy tehetnéd meg, mint állatos maszkokkal? Legyél ló, nyúl, panda, malac, tigris, sas vagy csimpánz! Bármelyiket is választod, hivatalosan is kinevezhetünk állatkedvelő embernek. Gratulálunk!

Őszintén reméljük, hogy kínálatunkban megtalálod a számodra legkedvesebb állatos termékeket.

Abban teljesen biztosak vagyunk, hogy ha te ezt a blogot elolvastad, akkor bizony érdekel az állatok sorsa. Tegyél azért, hogy a környezetedben minél többen értesüljenek és tudjanak erről a fontos napról!

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!