Szülinapi zsúrHalloween dekorációEsküvő

Kalapok, sisakok, sapkák - egy tuti parti kellékei

Vajon mi az, ami nem hiányozhat egy igazán szuper buliból? Hát persze, hogy egy tuti jelmez! Valami izgalmas, vicces, menő öltözet, amitől mindenkinek tátva marad a szája. Jelmezedet koronázd meg egy hozzá illő, különleges sapkával vagy kalappal, hogy teljes legyen a kép!

Egy király kalap, és te leszel a partikirály

Sosem könnyű kitalálni, hogy mi is lehetne a megfelelő jelmez kiegészítő a következő bulihoz. Ha nincs még ötleted rá, hogy mivel tedd teljessé a jelmezed, akkor segítünk: kalapok, sapkák és sisakok. Egy vicces fejfedővel sosem lőhetsz mellé, hiszen látványos és szórakoztató, és mindenki a tiedet akarja majd kölcsönkérni.

Ha már eldöntötted, hogy vicces kalapok használatával egészíted ki a ruházatodat, akkor ne is menj tovább, csak nézz szét kalap, sisak, sapka választékunk között. Nálunk mindent megtalálsz, amihez éppen csak kedved szottyanna. Bármilyen témája is legyen a bulinak: halloween, farsang, szilveszter – itt minden témához van hozzáillő fejfedő.

  • Vannak komolyabb női kalapok, a stílusosabb hangulatú bulikhoz,
  • és vannak poénosabb stílusúak a lazább partik kedvelőinek.
  • Mexikói témájú lesz a buli? Akkor egy sombrero kalap a tökéletes választás.
  • Ballagás lesz? Szerezz be egy ballagási kalapot.
  • Elegáns megjelenésre van szükséged? Nézd meg a keménykalapot és a cilinder
  • Ha pedig csak valami bohókás farsangi jelmez kiegészítőre van szükséged, akkor akár egy tűzoltó sisak lehet az, amire vágysz - bár eddig még nem is tudtál róla.

Bármilyen témájú és stílusú is legyen a parti, itt minden típusú jelmez kiegészítő megtalálható. Neked már csak annyi a dolgod, hogy kitaláld, milyen jelmezben szeretnél lenni, és milyen kalap az, ami illik hozzá, és már mehetsz is a buliba, bezsebelheted az irigy pillantásokat.

26 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...