LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Minél inkább nyár van, annál inkább kint vagyunk a szabadban, a kertben. Valljuk be sokkal kényelmesebb és kellemesebb, mint bent a lakásban.

Néhány egyszerű ötlettel szeretnék neked segíteni, hogy a kertben vagy a szabadban rendezett családi-, vagy barátokkal tartott ünnepség minél hangulatosabb és egyben szemet gyönyörködtetőbb legyen. És mindez szinte egy varázsütésre.

Kerti party
Kerti dekoráció

Nem akadály, ha nincs érzéked a kreatív ötletekhez, a saját, egyéni díszítések kitalálásához és kivitelezéséhez. Gondolom, hogy az erre fordítható időd neked is kevés, ha vendégeket vársz. Mert ugye ott van a bevásárlás, az előkészületek, a saláták, a húsok elkészítése, és akkor még a sütemény szóba sem került. Persze kínálhatsz fagyit vagy gyümölcsöket. Az is időt takarít meg neked.

Mi a családban évente egy-két alkalommal rendezünk nagyobb létszámú kerti bulit. Összevonjuk az egymáshoz közeleső születésnapokat, egy másik alkalommal pedig a barátainkat látjuk vendégül. Én szeretem, ha vidám a kert, úgyhogy minden alkalommal dekorálok. Ne gondolj nagy dolgokra. A dekorációk jó részét újra felhasználom, hacsak nem rongálja meg valami orkánszerű szél. Eddig még mindig megúsztuk nagyobb gond nélkül.

Milyen dekorációs elemeket szoktam használni a szabadban?

Legelőször is itt van a lufi. Mindenki szereti, dekoratív, színes, vannak már mintásak, számosak is, és a gyerekek imádják fújkálni. Lehet lógatni, egymáshoz kötözni, ívet, csokrot készíteni belőle. Az elhelyezés adja magát. Persze a lufit nem tüdővel fújjuk, hanem a múltkor vettem hozzá egy praktikus kézi pumpát. Csak oda-vissza kell húzogatni és már kész is a léggömb. Ha jobban szereted, ha lebeg a lufi, mert elegánsabb, akkor magad is felfújhatod héliummal, már van eldobható héliumpalack is. Én próbáltam, könnyű vele fújni. A lufik mellé általában zászlófüzéreket is teszünk. Nagyon gyors és egyszerű vele dolgozni, mert csak a fák ágaihoz kell kötözni, kicsit belógatni és máris kész. Műanyag és papír változata is létezik, elég jól bírják a strapát.

Kerti party léggömbökkel
Kerti party léggömbökkel

Ha neked is van teraszod, vagy lugasod, akkor bátran használj legyező formájú dekorációkat is. Csak szét kell nyitni és fellógatni. Picit keleties hangulatot adnak, ha szereted az ilyesmit. Arra is érdemes gondolni, ha jön az este, akkor is jól nézzen ki a kert és persze, hogy lássunk. Nálunk a kerti bulik mindig sötét estig tartanak. A gyerkőcök ilyenkor élvezik, hogy tovább fent maradhatnak, teljesen fel vannak dobódva.

Függő dekorációk
Függő dekorációk

A hangulatvilágítást néhány lampionnal könnyen megoldom. Biztosan te is találsz olyan helyeket nálatok, ahová biztonsággal fel tudod akasztani őket. Néhány teamécses, vagy led és máris apró fények gondoskodnak a hangulatról. Ha van medencétek, vagy pancsolótok, akkor tehettek bele úszó lámpásokat. Nagyon jól mutat.

Lampionok
Lampionok

Én a dekorációt az egész kertben az Ünnepek Áruházából gyorsan, könnyen oldom meg. A termékeket házhoz szállítással szoktam kérni. Ha valamivel te is fel akarod dobni a kertet, javaslom, nézz körül te is itt.

Szép kertet, jó dekorálást kívánok!

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!