LánybúcsúEsküvőBallagás

Ez itt a halloween jelmez férfiaknak szekció. Már csak pár kattintásra vagy attól, hogy az lehess, aki csak szeretnél. Akkor sincs semmi gond, ha még nem tudod, pontosan kinek a bőrébe bújnál a halloween bulin. Mi igyekszünk megkönnyíteni a döntésed.

Milyen a kifogástalan halloween jelmez férfiaknak?

Természetesen olyan, amilyenben jól érzed magad. Emellett pedig rémisztő, esetleg horrorisztikus vagy véres.

Hogyan találd meg a Neked való halloween jelmezt?

Először is döntsd el, hogy egyedül, vagy párban, esetleg az egész családdal együtt érkeznél.

  1. Egyedül: Ebben az esetben gyakorlatilag bárki lehetsz, hiszen senkihez sem kell alkalmazkodnod. Pl. simán belefér egy foszladozó zombi.
  2. Párban: Ilyenkor jó, ha összhangban vagytok kedveseddel. Lehettek pl. Joker és Harley Quinn, csak hogy a legnépszerűbbek egyikét említsük.
  3. Családdal: Amikor szintén az a legjobb, ha mindenki egy témát követve választja ki a jelmezét. Mint pl. az Addams Family esetén. Amire ilyenkor érdemes odafigyelned, az az, hogyha kisebb csemetéitek is vannak, nehogy túlzásba esettek a halloween kellékekkel. Senkinek nem tenne jót, hogyha a kis lurkók pár éjszakát álmatlanul forgolódnának az ágyukban, a túlzásba vitt művér használat miatt.

Fontos szempont az ár?

Természetes igen, hiszen nem mindenki engedhet meg magának egy 30-40 ezres jelmezt egyetlen buli kedvéért. Olcsó halloween jelmezekkel persze tele van az internet, a nagy bevásárló láncokról már nem is beszélve. Na de ki akar egész éjjel viszketni, egy gagyi anyagból készült jelmez utánzat miatt? Na ugye, hogy senki!

Akkor mi a megoldás?

A válasz nagyon egyszerű, válaszd az Ünnepek Áruházát! Bár nem csak kimondott jelmezbolt vagyunk, de ilyenkor mindig megtalálod nálunk a legmenőbb halloween jelmezeket férfiaknak. Ráadásul elérhető áron.

Halloween jelmez ötletek Tőlünk Neked

Nem fogjuk felsorolni, hogy miket találsz nálunk, hiszen lejjebb görgetve Te magad is láthatod, de valami fontosra mindenképpen szeretnénk felhívni a figyelmed.

Az igazi, valódi, autentikus hatást akkor fogod elérni, ha a kosztümödhöz adod, azt a bizonyos pluszt. Ezt pedig könnyűszerrel megalkothatod, a maskarádhoz illő kiegészítővel, kellékkel. Egy jó sminkkel, maszkkal vagy pár liter művérrel. :)

8 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...