Nyerj!Szülinapi party kellékekLánybúcsú

Így lesz igazán különleges a keresztelői dekoráció

Egy gyermek megkeresztelése különleges alkalom, amely a szülők és a keresztszülők számára egyaránt nagy jelentőséggel bír - és ezt a díszítésnek is tükröznie kell. Amikor felkerülnek ezek a függő dekorációk, nem csupán a keresztelőt, de a születés csodáját is ünneplitek.

Milyen a tökéletes dekoráció babaszületésre és keresztelőre?

Valójában minél színesebb és aranyosabb a születési vagy keresztelői dekoráció, annál jobb. Hiszen az apró ünnepelt a keresztelő dekor ezen tulajdonságait értékeli majd leginkább. A plafonról lelógatott függő díszek nem foglalnak sok helyet, ráadásul találsz ideális változatot kisfiúk és kislányok számára egyaránt.

Tökéletes helye lehet ezeknek a kiegészítőknek már a teraszon, de az asztal mellett a nappaliban is. Sőt, akár a gyerekszobában szintén remekül mutatnak majd, akkor is, ha már vége van a bulinak. A család legifjabb tagja ugyanis biztosan értékelni fogja akár hetekkel később, hogy színes, izgalmas dolgok „hullanak alá” a mennyezetről. Amikor pedig eljön az idő és már nincs ezekre szükség, a keresztelői dekoráció könnyen eltávolítható és sérülés nélkül újra becsomagolható.

Babaváró bulira is tökéletesen alkalmas

Amennyiben még nem jött el a keresztelő ideje, a keresztelői dekoráció babaváró dekorként is tökéletesen megállja a helyét. Ha eddig titok volt a baba neme, akkor az szintén szuper ötlet lehet, hogy szerveztek egy bulit, és a dekorációk segítségével utaltok arra, hogy fiú, vagy lány lesz a csöppség.  

Meglepetés dekoráció keresztelőre

Mivel nagyon könnyű őket felszerelni, a függő díszek egy meglepetés köszöntőhöz is tökéletes alapanyagként szolgálnak, amelyeket akár a szülők tudta nélkül is egyszerűen becsempészhetsz a helyszínre. Ha odahívtál mindenkit, aki számít, és kész van a mesebeli díszítés is, akkor biztosan nagy lesz az öröm ezen a nem várt bulin.

Ha megleped őket egy olyan napon, amely egyébként is nagyon jelentős az életükben, arra biztos örökké emlékezni fognak majd. Nem beszélve az ifjú ünnepeltről, aki folyamatosan érezni fogja, hogy aznap csak körülötte forog a világ. Ez pedig így van a legnagyobb rendben.

17 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!