Szülinapi luficsokorHúsvétSzülinapi zsúr

Dobd fel a bulit! Lagyen veled unisex vagy férfi paróka!

Jelmezes buliba készülsz, de rád férne még némi inspiráció a részleteket illetően? Híres színész vagy zenész bőrébe bújnál? Ez a pár vagány unisex és férfi paróka segítségedre lesz az esti szerepléseden!

A megfelelő party hangulat attól is függ, hogy a vendégek mennyire veszik komolyan a jelmezes buli lényegét. Ha beöltözős buliba vagy hivatalos, adj bele 100%-ot a jelmezedbe, és dobd fel mások hangulatát is!

Miért kellene paróka a bulihoz?

A paróka a jelmezed kiegészítője. Ha például Freddie Mercury szeretnél lenni, de a fejtetőd olyan sima, mint a tenyered, nem leszel hiteles, hiába a kefebajusz. Elvis Presley sem szőke volt, és Indiana Jones sem vágatta oldalt rövidre a haját. Ha tehát meg akarsz felelni a szerepednek, de nem vagy a kiszemelted pontos mása, bizony szükséged lesz egy parókára.

Akik komolyan veszik

A jelmez kiválasztása sokaknak valódi szeánsz a buli előtt. Legyen szó farsangról vagy egy Cosplay eseményről, a hitelesség nagyon fontos, éppen ezért kiváló minőségű parókát kell találnod. A férfi paróka választékban nagyon könnyű elveszni, így fontos, hogy legyen egy konkrét elképzelésed, mielőtt vásárolni kezdesz az online térben.

Van az a helyzet…

Persze van az a buli, ami abszolút nem a karakterekről szól, hanem csak a buli kedvéért csinálunk magunkból hülyét egy party paróka segítségével. Legyen az egy afro haj  vagy egy egyszínű, esetleg szivárványos mikrofon haj, amit kedvedre rázhatsz a jó zenékre, vagy egy gombafrizura, ami mindannyiótokon viccesen mutat, így elkészíthetitek a buli legmókásabb képeit – melyeket aztán évekig egymás orra alá dörgölhettek a közösségi oldalon.

Nézz körül a kínálatunkban és válogass kedvedre az unisex és férfi paróka választékunkban!

11 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...