Kedvező árakLánybúcsúEsküvő

Ösztönösen szeretjük azokat a dolgokat, amik megborzongatják az érzékeinket. A Halloween a legjobb alkalom arra, hogy kicsit kilépve a komfortzónádból, izgalmat csempéssz a hétköznapokba.

Ideje, hogy új kinézetet adj otthonodnak, a félelmetes, ugyanakkor vicces halloween ablakdíszek és dekorelemek segítségével!

A halloween szobadekoráció rettegésben tartja az embereket!

A Halloween eredetileg az angolszász országok ünnepeként volt ismert, azonban a vele járó különleges szokások meghódították az egész világot. Habár az emberek törekedtek megőrizni az eredeti szokásokat, azok mégis újakkal bővültek, és egy egészen más hangulatú ünnepet hoztak létre. Többek között ez tette lehetővé, hogy az amúgy szomorú és csendes halottak napját megelőző napon egy jó hangulatú, ámde hátborzongató estét lehessen tartani.

Az eredeti halloweeni ünnepségnek megvannak a maga szokásai, de minden nemzet formált rajta egy keveset, ezért elmondhatjuk, hogy nincs két egyforma ország, egyforma buli. A legnépszerűbb szokás természetesen a Halloween party, ahol mindenki valamilyen horrorisztikus jelmezbe burkolózva ünnepel. Komoly szerepet kapott a bulik hangulatában a Halloween szobadekoráció, amelynek hátterével igazán nagyszerű borzongós partyt lehet csapni.

Bátran mondhatjuk tehát, hogy a Halloween beépült a magyar kultúrába is, így ha te is szeretnél egy igazán hátborzongató és hideglelős bulit, amihez már csupán a halloweeni dekorációk hiányoznak, akkor jó helyen jársz!

Mitől lesz igazán hátborzongató a szoba dekoráció?

Ha a halloween dekoráció a téma, akkor mindenki rendelkezik egy sajátos elképzeléssel, hogy mitől lesz szerinte őrülten jó a végeredmény. Az egyik és legfontosabb tény, hogy minél inkább élethű valami, annál ijesztőbb. A dekorációs kellékek kiválasztásakor tehát érdemes megnézni, hogy kellőképpen hihető-e az adott elem. Tökéletes faldekoráció lehet például egy gótikus szobadíszlet, vagy egy fekete, szaggatott textília, ami úgy néz ki, mintha egy szörny tépázta volna szét.

A Halloween díszek azonban nem csak a falakon mutatnak jól! Érdemes belőlük néhányat máshova is becsempészni, hogy az egész lakás átalakulhasson. Nézz körül ebben a kategóriában a halloween ablakdíszek között is. Mit szólnál egy véres kézlenyomathoz a tükörre, egy sejtelmes véres lábnyomhoz a földre… vagy éppen a plafonra…? Dekorációs ötletek tömkelegét találod meg az online üzletünkben, így egyetlen helyiség sem marad „csupasz”!

Legyen a bulid hajmeresztően jó!

Fergeteges halloweeni bulit szervezel? Megvannak már a jelmezek, de még fogalmad sincs, hogy a lakásod „mibe öltöztesd”? Ami egészen biztos, hogy kell egy ajtó dekoráció. Varázsold a bejárati ajtódat egy kísértetház kapujává. Ehhez csupán a kísértetház matricát kell beszerezned, ami rögtön földöntúli hangulatot áraszt.

A legjobb kísértetfilmekben az ablakok mindig homályosak, és félelmetesek. Az ablakdíszek segítségével te is rémisztővé teheted a ki- és belátást. Ehhez ajánljuk a véres mintázatú szaggatott szalagfüggönyt, amiket ha valaki meglát, egészen biztosan a hideg szaladgál a hátán. Az illúziót teljessé teheted a Halloween ablakdíszekkel, amikből széles választékot találsz boltunkban – biztosan lesz olyan, ami illik a bulidhoz!

A Halloween szobadekoráció minden helyiségbe illik

Amikor már megvan minden party kellék, akkor ne feledkezz meg a fürdőszobáról sem, hiszen a legtöbb horrorfilmben egészen biztosan szerepel ijesztő fürdőszobai jelenet. Kínálatunkban akár még a mellékhelyiséget is hátborzongatóvá varázsolhatod, néhány frappáns matricával és kellékkel.

Élvezd ki te is ennek az ünnepnek az egyedülálló hangulatát, és ne csak magadat, otthonodat is öltöztesd be. Ebben a kategóriában mindent megtalálsz, amire szükséged lehet!

20 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...