Jelmez ötletekJelmez fiúknakJelmez lányoknak

Milyen az ideális szerelmes ajándék? Van, akinek a szerelmi üzenetektől és a szívből szóló ajándékoktól dobban meg a szíve, míg mások szívesen fogadják a kicsit pajzánabb meglepetéseket is, melyek tökéletes alapul szolgálnak egy forró, romantikus estéhez. Itt most vicces ajándékötleteket meríthetsz születésnapra, esküvőre, legény – vagy lánybúcsúra, de akár házassági évfordulóra is.

Itt jönnek a legromantikusabb és a legerotikusabb szerelmes ajándék ötletek!

Ha a szerelmedet lepnéd meg

Az ajándékok tárháza végtelen, érdemes mégis arra törekedni, hogy valami egyedivel lepd meg a kedvesedet. Mivel az egyedi ajándékok nőknek és férfiaknak egyaránt sokat jelentenek, fontos, hogy megtaláld a legtalálóbb ajándéktárgyat, akár egy apró figyelmességről, egy kis erotikáról vagy valami különleges alkalomról beszélünk.

Legyen szó Valentin napról, születésnapról, névnapról, évfordulóról, esetleg csak egy szimpla hétköznapról, amikor úgy érzed, szeretnéd még jobban kifejezni vonzalmad a párod felé, egy különleges meglepetés mindig jól jön.

Szerelmes ajándék nőknek

Ha a barátnődet vagy a feleségedet lepnéd meg egy különleges ékszerrel, akkor a szerelem gyöngyöt neked találták ki. A kagyló kinyitása után kiveheted a belsejéből a gyöngyöt, melyet, ha belehelyezed a medálba, biztosan leveszed a lábáról szíved választottját – ráadásul mindig eszébe jutsz, akárhányszor a tükörbe néz.

Szerelmes ajándék férfiaknak

Ha a pasidat vagy a férjedet lepnéd meg ajándékokkal, akkor egy pajzán masni segítségével önmagadat csomagolhatod be a számára. Viselheted szexi fehérneművel, de akár anélkül is, így biztosan izgalmas este elé néztek majd. Ha kevésbé erotikus ajándékot szeretnél, választhatsz az összepasszoló csészék, a szívecskés bögrék vagy a szíves pezsgős poharak közül is.

Ha lány- vagy legénybúcsúra kellenének ajándék ötletek

Nincs igazi lány- vagy legénybúcsú erotikus ajándék vagy mókás szex kellékek nélkül. Az asztali szexcsengővel például szavak nélkül is bármikor az újdonsült feleség vagy férj tudtára adható, ha éppen egy kis összebújásra vágyik a másik fél. Ezt az ajándékot a menyasszony és a vőlegény biztosan egyaránt értékelni fogja. Ha szeretnéd, hogy a barátod vagy a barátnőd szexuális élete a házasságkötés után se laposodjon el, az ideális ajándékötletek pároknak például a káma szútra dobókockák, melyek a könyv lapozgatása nélkül segítenek abban, hogy a pár kipróbálhasson valami újat. Választhatod a fából készült verziót, de akár foszforeszkáló kockákat is rendelhetsz, így sötétben is teljes lesz az élmény.

Szintén remek időtöltés az erotikus társasjáték használata, mely során a partnerek felírják a kártyákra saját erotikus ötleteiket és kívánságaikat. Mikor a játéktáblán a megfelelő mezőre lépnek, akkor húzniuk kell egy kártyát és teljesíteni a partner kérését. Ki ne akarna ilyen  kielégítő házaséletet?

Ha esküvőn lepnéd meg a párt apró ajándékokkal

Amennyiben esküvőre készülsz és szeretnéd valami egyedivel is meglepni az ifjú párt a kenyérpirítón és a borítékba csúsztatott pénzen kívül, akkor jó választás lehet a két összetartozó Mr and Mrs kulcstartó, de ha mókás ajándéktárgyakat adnál nekik, akkor a szerelem bab az ideális meglepetés. A lényege, hogy el kell ültetni a magot, és egy hét elteltével a magból csodaszép növény lesz, melyen a LOVE, vagyis a szerelem szó olvasható majd, így az esküvő után is gyönyörködhet a pár az ajándékodban. Természetesen ha jól ismered a házasokat, elrejthetsz a csomagban néhány erotikus kiegészítőt is, biztosan hasznát veszik majd a nászúton a praktikus ajándékodnak.

19 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...