Fa Káma-szútra Dobókocka
Fa Káma-szútra Dobókocka

Fa Kámaszútra Szex Dobókocka

Raktáron!

520.- Ft

Vigyetek egy kis színt az összebújásokba: ez a szex dobókocka hamar a kedvenc játékotok lesz! A játékszabályok egyszerűek, a kockán kívül csak egymásra és egy ágyra lesz szükségetek. No meg persze néhány nyújtógyakorlatra, mielőtt nekivágtok, és kipróbáljátok, mit adnak nektek a legjobb szexpózok.

Fa Káma-szútra Dobókocka

Kámaszútra kocka a forró éjszakákért

Lehet, hogy még nem próbáltad, de biztosan hallottál már a káma szutra pózokról. Ha már kipróbáltál néhányat, akkor itt az ideje, hogy ennek a dobókockának a segítségével további elemeket pipálj ki a kámaszutra-bakancslistádon – ha viszont még sosem próbáltad, itt a remek alkalom, hogy kedveseddel belevessétek magatokat a különböző pózok rejtelmeibe.

Mik azok a káma-szutra pózok?

A Kámaszútra jelentése tulajdonképpen a „szerelem tudománya”. Egy olyan ősi műről van szó, amely a szexualitás tudományának egyik leghíresebb összefoglalója egy indiai filozófus tollából. Sokak szerint nem csupán szexpozitúrák gyűjteménye a kámaszutra könyv, annál sokkal többre tanít. Ír a szerelem különböző fajtáiról, szót ejt a szeretkezések módozatairól, de az ölelés fontosságáról, a csókról, sőt, a feleségszerzésről is tanít.

A Sammukha póz például az egyik legnépszerűbb eleme: ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a szexpartner egy falhoz támaszkodva teszi magáévá a másik felet. Ilyenkor a két szív a lehető legközelebb kerül egymáshoz egy nagyon intim pillanatban, így egy igazán meghitt pózról van szó. Persze ez csak egy az érdekességek közül, a könyv tartalmaz emellett még számos pozitúrát. Többségük igazán egyszerűen kivitelezhető, míg számos póz megvalósításához szükség van egy kis erőnlétre. Nem kevés alkalommal például a nő teljes testsúlyát a férfinek kell megtartania az akció közben. Szóval urak, elő azokkal az izmos karokkal!

Hogy működik a szex dobókocka?

Ha nincs kedvetek a könyvet lapozgatni ahhoz, hogy kipróbáljatok valami újat, akkor a szex dobókocka ideális választás számotokra. Ez a fából készült kocka 3 cm x 3 cm-es, így mérete pont jó egy laza esti kis játékhoz.

Az oldalain számos különböző pózt láthattok - pontosabban azok piktogramját. Éles bevetés előtt érdemes alaposan megnéznetek őket, hogy ne a legnagyobb izgalmak közepette találgassatok, pontosan mit is kellene csinálnotok. Higgyétek el, sokkal izgalmasabb dologról van szó, mint a hétköznapi misszionárius póz esetében!

Indulhat a tájékozódás és a bemelegítés, ugyanis nem mindennapi élményben lesz részetek! Először az egyikőtök dob, majd ha sikerült a megvalósítás, jöhet a másik. Persze ha valamelyik póz nagyon bejön, nem kell azonnal váltani, lehet azt a dobókockát használni akár minden nap.

Később, ha már profik vagytok, különböző csavart is vihettek a sztoriba, például dobhattok egymás után kettőt, így egymás után két „feladatot” is el kell végeznetek. Ha eléggé belejöttök, a kondibérletet is feladhatjátok egy-egy ilyen összebújós estéért cserébe - az erősítés és a kardio tuti meglesz!

Ideális ajándék lánybúcsúra,  legénybúcsúra… is

Azon túl, hogy a sok szexpóz mindentudó kockája tökéletes ajándék a partnerednek, mást is meglephetsz vele. Ha eddig a vicces ajándékok között keresgéltél egy születésnapra vagy jeles eseményre egy barátodnak, akkor megtaláltad az ideális meglepetést.

Nem beszélve arról, hogy mint lánybúcsú ajándék sem utolsó, ha az ifjú feleség meglepné újdonsült férjét a mézeshetek alatt. Ugyanez a helyzet a másik félen is, ugyanis igen emlékezetes legénybúcsú ajándék is lehet belőle. Melyik férfi ne örülne egy olyan szexuális játéknak, amelyben minden bizonnyal a felesége is benne lesz?

Kámaszútra-túrára fel!

Fa dobókocka különböző pozitúrák piktogramjaival.

Mérete: 3 cm x 3 cm x 3 cm.

Anyaga: fa.

Cikkszám: j61-2577

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Fa Kámaszútra szex dobókocka a forró éjszakákért, oszd meg a barátaiddal is:

0