Halloween DekorációSzülinapi luficsokorLánybúcsú

Az elmúlt hetekben a kijárási korlátozások enyhítése után sokan egyre bátrabban merészkedtek ki otthonaikból. Szerencsére a kellemes idő lehetőséget ad arra, hogy egyelőre szabadtéren találkozzunk rég nem látott szeretteinkkel, ezzel is csökkentve az esetleges kockázatot. Azok a szerencsések pedig, akiknek van kertjük, akár össze is köthetik a kellemest a hasznossal, és kihasználva a nyári esték enyhe idejét, remek kertipartykat rendezhetnek.

Sokan talán félnek belevágni egy ilyen esemény megszervezésébe, hiszen amellett, hogy minden esetben számolni kell az időjárás változékonyságával, első átgondolásra a szervezéssel és az előkészületekkel járó esetleges nehézségek is riasztónak tűnhetnek. Az Ünnepek Áruháza szeretné minimalizálni ezeket a nehézségeket, és segíteni abban, hogy a lehető legtöbb szükséges eszköz és kellék egy helyen beszerezhető legyen.

Egy felejthetetlen kerty party receptje
Kerti party
Egy kertiparty megszervezésébe sokféleképpen belevághatunk. Gondolkodhatunk egyszerű összejövetelekben, amelyekre nem igényelnek különösebb előkészületeket. Elég leporolni kissé a kerti bútorokat, vagy azok hiányában néhány pokrócok, polifómot a földre teríteni, bekészülni néhány itallal, üdítővel, esetleg ropogtatnivalóval, és kezdődhet az esemény! Akár vendégeinket is megkérhetjük, hogy ők is ételekkel, italokkal érkezzenek, és egy kellemes kerti piknikké alakíthatjuk az eseményt, amelynek hangulatát néhány egyszerű, vicces, hasznos kellékkel tovább fokozhatjuk.

Ha van lehetőségünk, szervezhetünk szalonnasütős, grillezős eseményeket is. Ebben az esetben érdemes a főételekkel nekünk készülnünk, de vendégeinkre bízhatjuk a saláták, köretek, italok beszerzését. Ha meg akarjuk úszni a mosogatást, teríthetünk eldobható tányérokkal, poharakkal. Ez a megoldás jelenleg talán azért is előnyösebbnek bizonyulhat, mert ezekre bárki könnyedén ráírhatja a nevét, így garantáltan nem keverednek össze, és ezzel is csökken egymás esetleges megfertőzésének kockázata. Ha mégis maradunk az üvegpoharaknál, érdemes pohárjelzőket használni.

Akár a közös sütögetés mellett döntünk, akár csupán barátainkat szeretnénk összehozni egy könnyed együttlétre, néhány ügyesen elhelyezett dekorációs elemmel egyszerűen varázsolhatjuk felejthetetlenné kertipartynkat. Használhatunk hagyományos, színes füzéreket, léggömböket, melyek garantáltan vidámsággal töltik meg a kertünket az első pillanattól kezdve. De kísérletezhetünk sejtelmes hangulatok, nyáresti misztikumok megidézésével is: elhelyezhetünk fényfüzéreket, egyéb világító, foszforeszkáló tárgyakat a kert különböző részeire. Ha megtettük a kellő tűzvédelmi intézkedéseket, akár fáklyákat, gyertyákat is használhatunk.

Tovább fokozhatjuk a dekorációval elérhető hatást, ha egy adott téma szerint dekorálunk, vagy akár a vendégeinket is bevonjuk, és megkérjük, hogy aszerint öltözzenek, esetleg hogy a témába vágó kellékekkel, ételekkel, italokkal készüljenek. Igazi, forró nyári hangulatot idézhet például egy hawaii party vagy akár a kertünkbe varázsolhatjuk egy estére Harry Potter varázslatos világát. A témaötleteknek és a kivitelezéseknek csak a képzeletünk szabhat határt.

Döntsünk akármilyen téma mellet, legyen bármi az összejövetel apropója, mindenképp érdemes lehet felkészülni olyan játékokkal, közös programokkal, amelyekben az összes vendég részt tud venni. Így nem csupán a társaságot rázhatjuk össze, hanem egyúttal viccesebbé, emlékezetesebbé is tehetjük az eseményt. A társaság összetételétől függően választhatunk klasszikus csapatépító és társasjátékok közül, amelyekbe egy-egy család több generációja is be tud csatlakozni. A baráti összejöveteleken pedig természetesen bevethetjük a jól ismert vicces ivós játékokat, ezek segítségével pedig  garantáltan felpörgetjük az ilyen jellegű bulik hangulatát.

Akármilyen eseményt szervezünk is, természetesen az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat és végre felszabaduljunk, kikapcsolódjunk. Az Ünnepek Áruháza szeretné a lehető legegyszerűbbé tenni az előkészületeket és a szükséges kellékek beszerzését, hogy ne csupán  a szervezésre jusson energia, hanem maradjon bőven az ünneplésre és a szórakozásra is.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!