Jelmez ötletekJelmez fiúknakJelmez lányoknak

Szülinap gyerekeknek? Különleges parti kellékeinkkel felejthetetlen lesz!

Te tudod, hogy mi kell gyermekednek, mi pedig tudjuk, hogy mi kell ahhoz, hogy a szülinapi buli felejthetetlen legyen. Az állatos téma minden korosztálynál nyerő, hiszen a szőrös, tollas, pikkelyes cukiságokat minden gyerek szereti!

„Állatok” parti szülinap gyerekeknek: egy örökzöld téma

A gyerekek játékának az alapja legtöbbször az asszociáció és képzeleterő. Te milyen témájú buliban gondolkodsz? Szuperhősös, vagy éppen mesefigurás? Ez a két téma a gyerekek körében igen szerteágazó, hiszen mindenki másik hősért rajong. Létezik azonban olyan téma, amivel garantáltan nem fogsz mellé, és minden gyerek imádni fogja. Gondolom most már te is „állatira” izgulsz, hogy ez mi lehet…

Természetesen az állatokról van szó, akik puhák, izgalmasak és nagyon szerethetőek, így minden kisgyerek rajong értük. Ha a te gyermeked is igazi állat-rajongó, itt az idő, hogy belevágj egy szuper, állatos parti megszervezésébe!

A gyerekzsúr kellékek legfontosabbjai

A születésnapi kellékek beszerzése nem könnyű, de még tovább nehezíti a dolgot, ha gyerekekről van szó, hiszen ők aztán igazán kritikusak. Éppen ezért nem lehetnek unalmasak a party kellékek szülinapra! Ha ebben a kategóriában válogatod össze a gyerekzsúr kellékek elemeit, akkor egészen biztosan nem követed el ezt a hibát.

Szülinap gyerekeknek - itt megtalálod a témához illő papírpoharat, tányért, szalvétát, lufit , dekort.

Válj szuper szülővé és varázsold a partit igazán „állativá” a állatos születésnapi kellékek segítségével. Sőt nézz körül a webshopunkban, szerezz be egy helyről minden szükséges kelléket, és csapjatok egy hatalmas születésnapi bulit!

10 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...