Mikulás jelmezekSzülinapi luficsokorLánybúcsú

Az év ezen szakában javában zajlanak a nyári és a koraőszi születésű csoporttársak, osztálytársak születésnapi zsúrjai. Ráadásul hamarosan elérkezik a sok szülő által szinte rettegve várt karácsonyi húzás is, ahol sokszor olyasvalakit kell meglepnie csemeténknek, akiről alig tud bármit is. Ilyenkor persze nemcsak nekik, hanem a szülőknek is fel van adva a lecke ajándékválasztás terén. Ezekre a helyzetekre gyűjtöttünk össze néhány ötletet, amelyekkel nem lehet melléfogni.

Ajándékötletek, amivel nem lehet melléfogni
Ajándékötletek, amelyekkel nem lehet melléfogni

Az ehető ajándékok mutatós megoldást kínálnak ilyen helyzetekre, sőt az ünnepelt öröme szinte garantált, hiszen kit ne dobna fel egy egész csomagra való finomság? Ráadásul az ehető ajándék könnyen és gyorsan személyessé tehető.

Már önmagában nagy a hozzáadott érték, ha saját kezűleg készítjük el a finomságot, ami nemcsak sütemény lehet, hanem akár bonbonok, amelyeket vicces vagy látványos formákban, jégkockatartókban szilárdíthatunk meg, a megolvasztott csokoládét pedig dúsíthatjuk különböző aszalt gyümölcsökkel, cukorkákkal, olajos magvakkal.

Ha azonban nincs időnk vagy lehetőségünk házi készítésű nyalánksággal előrukkolni, de mindenképp az ehető ajándék mellett tettük le a voksunkat, akár a csomagolással is hozzáadhatjuk az egyediséget: készíthetünk snackválogatást, amelyet egy, az ünnepelt kedvenc témájához, hőseihez kapcsolódó tányéron tálalunk, majd az egész művünket egy celofán segítségével rögzíthetjük egybe.

Természetesen ha a gyermekünk tisztában van az ünnepelt kedvenc témáival, filmjeivel, mesehőseivel, akkor az adott témában is kutakodhatunk kedves, vicces ajándékok után. Legyen akár például egy trükkös, hőre változó bögre, hűtőmágnes, kulcstartó, matrica, netán a kedvenc hős komplett jelmeze vagy bármilyen vicces, hasznos kütyü, egészen biztosak lehetünk benne, hogy az ünnepelt arca felragyog majd, amikor megtalálja a csomagban a kedvenceit idéző ajándékot.

Ha nem csupán egy jó ismerőst készül megajándékozni gyermekünk, hanem egyenesen az egyik legjobb, legkedvesebb barátját, akkor akár egy kifejezetten személyre szóló apróságot is elrejthetünk a csomagban, amellyel gyermekünk kifejezheti, hogy mennyire fontos neki a megajándékozott.

Ha valami hasznos és maradandó ajándékkal szeretnénk kedveskedni, amelyet nemcsak az ünnepelt, de az ünnepelt szülei is szívesen vesznek, körbenézhetünk olyan használati tárgyak között, mint például bögrék, lámpák, párnák, takarók vagy olyan játékok, játékkelékek, amelyeket az ajándékozás után rögtön használatba is tudnak venni a gyerekek, így kellemesen, közösen tölthetik az idejüket együtt.

Azonban ha nem a praktikum, inkább a szórakozás, szórakoztatás a cél, körülnézhetünk a kreatív, mulatságos kütyük között is, amelyek garantáltan azonnal a figyelem középpontjába kerülnek majd, és nemcsak kibontáskor, hanem az ünneplés utáni napokban, hetekben is vicces pillanatokat szereznek majd az ünnepeltnek és a barátainak.

Az ajándékozással kapcsolatban az évek során megtanultuk, hogy az igazi aduász az ilyen helyzetekben a léggömb. A lufik minden partyba színt, életet és vidámságot visznek. Legyen szó akár egy önálló, héliummal töltött léggömbről vagy egy teljes luficsokorról, netán egy csomag színes lufiról, amelyeket együtt felfújva számos közös játék kellékévé tehetünk. A lufik nem csupán ajándékok, hanem dekorációként a hangulat megalapozói és a közös játék részei is. A rengeteg minta, szín és forma között pedig egészen biztosan megtalálhatjuk azt, amelyik az ünnepelt ízlésének és érdeklődésének a leginkább megfelel.

Bármely megoldásra essen is a választásunk, soha ne feledjük, hogy az ajándék értéke sokszor nem a méretben vagy a rá fordított összegben mérhető, hanem abban, hogy szívből, szeretettel adjuk-e.

 

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!