Mikulás jelmezekKarácsonyi DekorációKarácsonyi Ajándék

Esküvői ültetőkártya - mert a részletek is fontosak!

Az ültető kártya évtizedek óta hagyományosan a lakodalmak része. Minél nagyobb a család, annál fontosabb az ülésrend! Ha igazán jól és szépen akarod csinálni, válaszd valamelyik gyönyörű ültetőkártyát az itt láthatók közül, hogy mindenki gyorsan megtalálja a helyét.

Egyszerű és praktikus

A papírból készült kártyának az a nagy előnye, hogy könnyű, újrahasznosítható és nem utolsósorban egyszerűen kezelhető, variálható. Az esküvői ültetőkártya, ültetőkártya-tartó, asztalszám és a pohárjelölő nagyon fontos eleme a ceremóniának, illetve a lagzinak, éppen ezért nem szabad beérni akármilyennel. Legyen kifinomult, elegáns és ízléses, stílusában pedig passzoljon az esküvő tematikájához – így lesz igazán kerek a történet.

Ültetőkártyák esküvőre hangolva

A kártyákat 6-10 vagy 25 db-os csomagolásban tudod megrendelni (fajtától függően), aprólékos, elegáns és precíz díszítéssel. Mindegyik darabon van elegendő hely a neveknek, illetve ráírhatsz egy-egy kedves szót is a meghívottaknak. 

Ha nem egy asztalhoz ültök mindannyian a lakodalom alatt, fontos, hogy az ültetőkártyán szerepeljen az asztalszám is a név mellett. Az esküvői asztalszámok minden esetben legyenek egyértelműek és látványosak. Beépítheted őket akár az asztaldekorációba is - így biztosan nem tévesztik majd össze a vendégek, néhány pohár pezsgő után sem.

Tervezz előre!

Ne centizd ki az esküvői ültetőkártya mennyiségét; ha kézzel írod őket, szinte biztos, hogy lesz, amit esetleg elrontasz, és az is előfordulhat, hogy néhány elkavarodik, vagy megsérül, amikor a helyszínre szállítod őket. Rendelj tehát néhány darabbal többet, hogy biztosan jusson mindenkinek!

3 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...