Szülinapi luficsokorHúsvétSzülinapi zsúr

Egy nem mindennapi gyerekzsúr titka

Gyerekzsúrt szervezel, de még hiányoznak a party kellékek a nagy napról? Égető szükséged lenne egy biztos tippre? Segítünk, hogy minden tökéletes legyen a buliban: Sam, a tűzoltó egy olyan mesefigura, akivel ez a szülinapi party szuper lesz!

Egy hős a szomszédból

A te gyerkőcöd is lázba jön, ha felhangzik a sziréna? Egyszer elmentetek a tűzoltóság épülete előtt, és azóta is hallgatod: ha nagy leszek, tűzoltó leszek? Vagy épp, hogy nem rajong igazán semmiért, de te szeretnél számára egy olyan példaképet állítani, aki megfelelő iránytű lehet az életben? Karnyújtásnyira a tökéletes megoldás: Tűzoltó Sam igazi hős, aki garantáltan feldobja a szülinapi partit!

Fireman Sam, azaz a Tűzoltó Sam 1987-ben indult walesi televíziós bábfilm- és 3D-s számítógépes animációs sorozat, ami azóta is hihetetlen népszerűségnek örvend.

És most a ti otthonotokba is eljöhet! A tűzoltós kiegészítők által nem csak a mesevilágot varázsolhatod a terepre: egy napra minden gyermekből hős válhat. A Tűzoltó Sam party helyszíne lehet olyan, mint egy tűzoltóság - dekoráld például piros gumi lufikkal, a gyerkőcök pedig a belépéskor kapjanak sisak alakú party kalapot.

A mesebeli tűzoltó, Sam szó szerint egy hős a szomszédból: egy hétköznapi ember, csupa remek tulajdonsággal, felelősségteljes gondolkodásmóddal: legyen szó egy fán ragadt macskáról, vagy egy veszélyes tűzesetről, Sam mindig teljes odaadással menti meg a bajba jutottakat. Napjaink névtelen hősei között ott van számtalan tűzoltó is: hiszen a sokasodó erdőtüzek pusztításának szerte a világban csakis ők szabhatnak határt! Tudatosítsd játékosan, gyermeknyelven csemetéd és környezete számára ennek jelentőségét egy Tűzoltó Sam partyval.

Tűzoltó Sam party a kis hősök örömére

Tűzoltó Sam ideális példakép, és ráadásul örömmel segít neked a partiszervezésben is. A piros tűzoltó sisak, a műanyag tűzoltó szett és a gyermekfotózás kiegészítő szett segítségével bármelyik gyerkőcből igazi hős várhat, aki leszedi a fennragadt lufikat a szekrény tetejéről - persze csak óvatosan:)

15 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...