LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Nyár van, igazi kánikula. Ha nem tűzne be a nap teljes erővel az ablakon, akkor is tudnád, hiszen az Instagramod már hetek óta tele van tökéletesen beállított fürdőruhás fotókkal, homokos tengerparti üdülőhelyekkel és színes koktélokkal.

Egzotikus strand élmény

De csak távoli és egzotikus helyeken lehet megtalálni a tökéletes strand élményt, itthon nem? Ha azt gondolod, hogy itthon is lehet, akkor ez a kedvcsináló pont neked szól!

Csak bepattansz az autóba és már ott is vagy!

Az első és legnagyobb előnye a hazai üdülőhelyeknek a kis távolság. Biztos vagyok benne, hogy a kedvenc külföldi városod csodaszép, de mégsem elérhető azonnal, ellenben a Balaton környékére a pénteki munkanap után is elindulhatsz. Akár minden héten. Ez elképzelhetetlen, ha repülőre ülsz, ráadásul már 2 óra időeltolódás is komoly nehézségeket okozhat érkezésed első napjain. Hazautazáskor pedig időd sem lenne ezt kipihenni, hiszen munkába kell állni. Fáradtabbnak érezheted magad, mint mielőtt elindultál, erre pedig tökéletes opció a belföldi üdülés.

Tenger karnyújtásnyira 

Házi kis kedvencek

A nyaralás megtervezésekor gondolnod kell a házi kedvencedre is. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy a szomszédokra bízhatja a kis szőrgombóc gondozási feladatait. A kutyahotelek és cicapanziók egy külön költséget jelentenek, de minderre semmi szükség, ha a hazai szálláshelyek keresésekor figyeled az állatbarát jelölést. Meglepően sok szálláshelyen várják szeretettel a kis kedvenceket akár ingyen is.

A kommunikáció nem okozhat problémát

Külföldi nyaralásnál probléma lehet a kommunikáció is. Ha belföldön nézed ki az ideális strandot, akkor nincs szükség idegen nyelv ismeretére. Könnyedén tudsz szállást foglalni, elolvasni az éttermi menüt, vagy akár taxit rendelni. Bátran segítséget kérhetsz baj esetén, szóba elegyedhetsz bárkivel a strandon, és az újságos kínálata is sokkal vonzóbb lesz, ha mondjuk nem minden lap portugál.

Gondtalan nyaralás 

Ha eggyel több bőröndöt vinnél...

vagy hirtelen haza kell utaznod pár nappal korábban, azt többletköltségek nélkül megteheted. Rengeteget tudsz spórolni ezeken az apróságokon, amik egy többgyermekes család esetében már komoly összegre rúgnak. De szerencsére itt van nekünk Lepence, a Szelidi-tó vagy a Velencei-tó, amelyek meseszép környezete gondoskodik arról, hogy megkapd a tökéletes nyaralás élményét egy tengerparti nyaralás töredékéért.

Medence Party

A magyar strandok szentháromsága

Ha mindez nem lenne elég, akkor gondolj a magyar strandok szentháromságára, a lángos, sült hekk és a jéghideg fröccs mindent vivő nosztalgikus hangulatára, mindez varázslatos panoráma mellett! Ugye mondanom sem kell, milyen csodás élményben lehet részed?

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!