Tojásfőző Időzítővel, 6 db-os - Szürke
Bigyóshop ajánlásával
Tojásfőző Időzítővel, 6 db-os - Szürke

Tojásfőző Időzítővel, 6 db-os - Szürke

Raktáron!

1 490.- Ft

Tudjuk, hogy a tojásfőzéshez nem igazán kell konyhatündérnek lenni. Hiszen mi kell hozzá? Csak víz és tojás. De mindannyian tudjuk, hogy ettől függetlenül a tojás főzése nem egyszerű feladat, hiszen a főtt tojásnak megannyi formája létezik.

Azt gondolhatjuk, hogy egy tojás megfőzése igazi gyerekjáték. Hiszen semmi más nem kell hozzá, mint forró víz és néhány perc, és máris kész a főtt tojásunk. Ki ne tudná ezt megcsinálni? Bár nagyon egyszerűen hangzik, jól tudjuk, hogy a valóság ennél kicsivel összetettebb.

Hiszen megannyi fajtája van a főtt tojásnak, és természetesen mindenki máshogyan szereti.

Kezdjük a kemény tojással! Ha nem főzzük elég ideig, akkor lágy marad, és nem tudunk vele könnyedén dolgozni. Ha túlfőzzük, akkor a tojásfehérjéből a víz kipréselődik, és gumiszerű lesz a végeredmény, amit szintén szeretnénk elkerülni. Az igazán finom kemény tojást 8 percig kell főzni forrásban lévő vízben.Nézzük a lágy tojást! A tökéletes lágy tojás még több odafigyelést igényel. Itt már egy perc eltérés is galibát okozhat. Ha nem elég krémes a sárgája, akkor veszít az élvezeti értékéből. A lágy tojást 3 percig kell főzni forrásban lévő vízben, a még lágyabb tojást ennél is kevesebb ideig.Mielőtt végleg elmenne a kedvünk ettől a finom és tápláló ételtől, nyugodjunk meg, itt a segítség! Ez az eszköz egyben egy tojásfőző és időzítő. A kifogástalan végeredmény elérése érdekében csak annyi a dolgunk, hogy a tojásokat a tartó keretbe helyezzük, beállítjuk a kívánt időtartamot a főzéshez, és gondoskodunk a megfelelő hőmérsékletű vízről. Közben nyugodtan folytathatjuk a reggeli készülődést, nem kell ezentúl a tűzhely mellett ácsorogni, hiszen ha elkészült a tojás akkor a tojásfőző időzítője csengeni kezd.

A Tojásfőző Időzítő 3 színben kapható: lime zöld, szürke és piros.

A Tojásfőző és Időzítő Egyben jellemzői:

  • Egyszerre 6 darab tojást lehet főzni vele.
  • 3 féle színben kapható: lime zöld, szürke, és piros.
  • Anyaga: műanyag.

A tojásfőzés mostantól gyerekjáték lesz ezzel a tojásfőző időzítővel. Sokkal egyszerűbb dolgunk lesz. Nincs más dolgunk, mint a forrásban lévő vízbe rakni a tojásokat, beállítani az időzítőt, hogy hány percig szeretnénk főzni a tojásokat. Amikor a csengő megszólal, kiveheted a tojásokat és már kész is.

Egyszerre 6 darab tojás helyezhető el benne.

Színe: szürke.

Cikkszám: bigyo-3241-1342

Limitált készlet. Már csak néhány darab van belőle!

Üzletünkben nem tartjuk, megvásárolni csak interneten leadott rendelés útján tudod, de értesítés után személyesen is átveheted.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 690 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 490 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 250 Ft

Ha tetszik a Tojásfőző Időzítővel, 6 db-os - Szürke, oszd meg a barátaiddal is:

0