Szülinapi luficsokorHúsvétSzülinapi zsúr

Számos és szülinapi konfetti: az igazán stílusos party kellék

Mi mindenre jó a számos és szülinapi konfetti? Amellett, hogy jó móka szétszórni őket, ezek az apró díszek csillogást hoznak a buli helyszínére, hogy a dekoráció még véletlenül se legyen unalmas, vagy éppen hétköznapi!

Te is emlékszel a retro apró, színes papír konfettire a zsúrokról és bulikról? Ezek a kicsi korong alakú, színes papírok igazán vidám és karneváli hangulatot hoztak a partikba.

A születésnapi konfettik most is hódítanak, de ma már sokkal különlegesebb darabokra tehetsz szert, amiket nem csupán dekoráció formájában használhatsz fel, hanem üzenhetsz is velük! Itt az idő, hogy a buli még személyesebb és csillogóbb legyen, mint valaha! A szülinapi és a számos konfettik között találsz tortásat, happy birthday feliratút, sőt, még XL méretű óriás konfettiket is. Míg a szám formájúak az ünnepelt születésnapjára emlékeztetnek vagy egy évforduló – például egy házassági évforduló – évszámát mutatják.

Parti kellékek újra gondolva

Szeretnéd a buli hangulatát még magasabb szintre emelni? Akkor ideje, hogy játssz a fénnyel és a színekkel! Ez a szülinapi konfetti már nem hagyományos papírból készült, hanem fémes fóliából, így legyen a buli nappal vagy éjjel, a csillogás garantált!

Tökéletes dekorációs ötletek készülhetnek belőlük, köszönhetően a sokféle felhasználási módnak. Lehetnek például az ünnepi asztal díszei, így az étkezés is igazán különleges lesz! De nem csupán asztaldekoráció készülhet belőlük. Robbantsd fel a bulit egy őrült konfetti ágyúval, amiból az ünnepelthez illő bolondos, konfettik repülnek majd ki!

A türelmesebb buliszervezők az asztali dekor mellett, akár felfűzve, egyedi személyre szabott függő díszeket is készíthetnek belőlük. Itt tényleg csak a képzeleted szab határt, de miért is határolnád be magad? Mutasd meg a szeretteidnek, hogy milyen őrülten fénylő bulit tudsz szervezni!

8 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...