Színes Csontváz Motoros Kartetoválás
Színes Csontváz Motoros Kartetoválás

Színes Csontváz Motoros Kartetoválás

elfogyott

1 490.- Ft

Ha nem szeretnél valódi tetkót, akkor remek megoldás ez az ál kartetoválás!

Műtetoválás – ha még nem szeretnél igazit

Számos különböző stílusú és méretű ál tetoválás/hamis tetoválás kapható már különböző weboldalakon. A kamu tetkó előnye, hogy ha megunod az ideiglenes tetoválás mintáját, színét vagy méretét, bármikor lecserélheted. A kar tetoválás az egyik legnépszerűbb, főleg a nyári időszakban, hiszen ott mindenki látja, így nem csoda, ha a fiatalabb korosztály is kedvet kap hozzá.

A karon lévő mű tetkó egyik legjobb tulajdonsága, hogy szinte meg sem lehet mondani, hogy nem egy valódi alkar tattoo, így a gyereknek nem lesz ciki, nem kell attól félnie, hogy lebukik. Élvezheti a tetoválás adta örömöket, lehet ő a társaság központja az új műtetoválással, és mégsem kell egy életre szóló döntést meghoznia vagy megbánnia.

Műtetoválás buliba, buliból

Az igazi színes tetoválás azért sem a szülők kedvence, mert a kezdeti lelkes „tetkók alkarra” kulcsszavú internetes keresések közben egyre több olyan tetoválásra bukkanhat a gyerek, ami talán elsőre tetszik neki, és hirtelen felindulásból meg is csináltatja. A valódi tetoválás viszont felelősséggel jár: nagyon alaposan át kell gondolni, mit varratsz magadra, különben néhány hónap múlva írhatod be a keresőbe, hogy „eltűnik tetoválás” – az pedig egy hosszadalmas, és igen fájdalmas procedúra lesz. Sokszor évekkel később jövünk rá, mennyire bénán is néz ki egy-egy régi tetoválásunk, így természetes, ha ettől meg szeretnéd óvni a gyermekedet is.

A karharisnya tetoválás viszont nem okoz csalódást, hiszen kamu tetoválás, és egyszerűen le- vagy felvehető, tetszőlegesen eltávolítható. A műtetoválás kézre is elkészíthető, de kar tetoválás és alkar tetoválás is létezik belőle, így bárki találhat az ízlésének és a munkahelyi követelményeinek megfelelőt.

Kar harisnya tetoválás – modelleknek és statisztáknak

A filmekben, reklámvideókban vagy videóklipekben szereplő színészeknek, statisztáknak is szükségük lehet néha tetoválásra az adott szerep eljátszásához - ehhez viszont nem varrathatnak minden alkalommal valódi tetoválást. Ilyen esetekben jó, ha vannak a szervezőknél tetoválások férfiaknak, tetoválás karra nőknek, és néhány uniszex kar tattoo, amit bármikor bevethetnek.

A harisnya tetkó egyszerű műszálas anyag, amire különböző mintákat festettek. Teljesen átlátszó ott, ahol nincsen rajta tetoválás, ezért úgy látszik, mintha a rajz valóban a bőrön lenne. A tetoválás harisnya bárki számára elérhető, így akár egy iskolai színdarabhoz, bolondballagáshoz, vagy április elsejei tréfához is kitűnő segédeszköz. 

Tetkó harisnya ajándékba? Persze!

Leginkább a fiatalabb korosztály számára ajánlott a tetkó harisnya ajándékba. Ha a gyermek már kinőtt a matricás tattoo karra ragasztásából, és a csillámtetkó is uncsi, akkor jöhet a „felnőttes” tetoválás! Legyél te a legjobbfej szülő, keresztszülő vagy nagytesó, és lepd meg az 5-10 éves gyerkőcöt egy karra húzható tetkó harisnyával! Csak aztán győzd a könyörgést, hogy legalább fürdéshez vegye le – a tetkó harisnya ugyanis kíméletes mosást igényel kényes anyaga miatt.

Így kezeld, hogy sokáig tartson

A bőrünk nap közben izzad, illetve az elhalt hámsejtek is lerakódhatnak a mű tetoválás anyagának szűk hálójában – ezért hát ajánlott (viselés mértékétől függően) 3-4 naponta, de legalább hetente egyszer kimosni kímélő programon. Az ideiglenes kar tetoválás, ha nem mossák ki megfelelő gyakorisággal, okozhat ekcémát és egyéb bőrproblémákat, de ha odafigyelsz a tisztán tartására, akkor minden rendben lesz vele!

Rugalmas, műszálas anyagú, könyékig érő, mintákkal díszített hamis tetoválás.

A csomag 1 pár (2 db) terméket tartalmaz.

Cikkszám: ct03290

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Színes Csontváz Motoros Kartetoválás, oszd meg a barátaiddal is:

0