Jelmez ötletekJelmez fiúknakJelmez lányoknak

Party szemüveg az igazán vagány arcoknak

Szeretsz kitűnni a tömegből és kedveled a figyelmet? Ezek a party szemüvegek éppen erre lettek kitalálva - akár fesztiválra mész, akár „csak” egy különleges buliban akarsz a középpontban lenni!

Színek és formák

A party szemüveg legalább 5 éve szinte kötelező kelléke a buliknak és fesztiváloknak, csupán a minták változnak évről évre az aktuális trendeknek megfelelően. Adunk néhány tippet, hogyan lehetsz Te a legnagyobb partiarc!

A divatszemüveg kategóriában kezdetnek vannak olyanok, amelyek csak picit térnek el a hétköznapi napszemüvegektől. Ilyen például a Thug life party napszemüveg, ami pont úgy néz ki, mint az elhíresült mém dekorációs eleme.

Ha a születésnapod egy fesztivál egyik napjára esik, vagy éppen te magad rendezel egy hatalmas születésnapi bulit, a Szülinapi Torta Party Szemüveg ne maradjon ki a bevásárlólistádból! Ezzel egyértelműen és stílusosan jelezheted a vendégek felé, hogy ki is az ünnepelt. A megfelelő outfit kiválasztása ezután már gyerekjáték lesz.

Életérzés

A retro napszemüveg újra divatját éli: ha szereted az 50-es évek Rockabilly stílusát, a 80-as évek rock zenéit, vagy a pin up a kedvenced, biztosan találsz hozzá illő party napszemüveget. Ez a retro szemüvegkeret azért különleges, mert a stílushoz illő hangulatot ábrázolja a hagyományos kereten kívül is. A strandszemüveg szélét hatalmas koktél és pálmafa díszíti, míg a rockabilly szemüveg sarkában egy bakelitlemez díszeleg.

Hatalmas feltűnőségek

A hagyományos szív- és csillag alakú napszemüvegeket már kezdjük megszokni a bulikon: ezúttal azonban hatalmasra nőttek, hogy mindenki jól lássa őket. Ezek persze mindenkin furcsán állnak, éppen ezért könnyen feldobják a hangulatot.

Neked melyik a kedvenc party szemüveged? Bevállalnád valamelyiket a webshopunkról?

16 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...