NyárLánybúcsúNyerj!

Az erő és a Star Wars lufi veled van. Legyen születésnap, mozi maraton vagy farsang, egy menő Csillagok háborúja mintás lufi garantáltan a party-k jedi mesterévé tesz.

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban….

…, a party kellékek világában az univerzum legjobb beszerzői összeválogatták azokat a termékeket, amikkel a leghíresebb űropera rajongói kidekorálhatják bulijukat. Az Ünnepek Áruháza mesterei az egyedi Star Wars ajándékok mellé szuper léggömb kollekciót állítottak össze. Akár a klasszikus trilógia, akár az újabb részek rajongója vagy, a latex, fólia és buborék lufik között biztosan megtalálod azt a karaktert, vagy jelenetet, ami a házibulidba a leginkább illik.

Egy igazi Star Wars szülinap

Tudjuk, hogy egy vérbeli fan úgy szereti megünnepelni a szülinapját, hogy a helyszín telis-tele legyen a rajongott sorozatot ábrázoló dekorációval. A teríték, a függődekorok, zászlófüzérek, bannerek mind-mind azt kell sugallják, itt egy vérbeli Star Wars rajongóról van szó. És ezen egy léggömbcsokor vagy pár szépen elhelyezett Star Wars lufi garantáltan tud még emelni. Képzeld csak el, ahogy a zenélő fólialufi mellett elsétálva a légmozgás hatására megszólaltatjátok a film zenéjét. Nem lesz olyan vendég, aki ne kezdené el dúdolni a jól ismert dallamot.

Ezek mellett pár pálcás buborék lufi is jól mutat az asztalon. Ráadásul ezek a lufik évekig nem eresztenek le, így hosszú távú emlékidézőként is megállják a helyüket.

Hányféle Star Wars lufi kapható?

Az Ünnepek Áruházában található Star Wars party decor mellett megtalálható; Valenti napi Yoda lufi, sétáló R2D2 és rohamosztagos lufi, BB8 lufi, Darth Vader lufi, sima és szülinapi mintájú latex léggömbök és az egyre népszerűbb buborék lufik.

Ha az erő veled van, de nem tudsz választani, hívj minket a +36 1 244 8200-es telefonszámon, vagy látogass el üzletünkbe, a Fehéregyházi út 15. alatt található Ünnepek Áruházába. Keresd az 5. épületet.

4 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...